Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.
Pronalaženje predložaka brošura u programu Publisher

Najbolji način za pravljenje brošure jeste da počnete od posebno dizajniranog predloška koji birate čim otvorite Publisher.

Publisher predloške možete pronaći na početnoj stranici koja se pojavljuje kad otvorite program Publisher ako niste odabrali da otvorite postojeću datoteku. Do početne stranice možete doći u bilo kom trenutku izborom stavki Datoteka > Novo.

„Datoteka“ > „Novo“

Na početnoj stranici izaberite stavke Ugrađeno > Brošure i izaberite predložak iz jedne od kategorija predložaka brošura, kao što je Informativno ili Cenovnik.

New Built-In

Da biste pronašli više predložaka na mreži, izaberite stavku Brošure pored stavke Predlozi za pretragu ispod polja za pretragu.

Pretraga brošura

Opcije za promenu boja, fontova, teksta i grafike predloška postaju dostupne čim izaberete stavku Napravi i otvorite predložak.

Dodatne informacije o pravljenju brošura potražite u odeljcima Pravljenje brošure, „Štampanje brošure“ i Pronalaženje Avery predloška.  Ako ne pronađete predložak koji vam se dopada, možete da pregledate sve Predloške Microsoft 365 brošura u usluzi Microsoft Create.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×