Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Prosleđivanje poziva i istovremeno pozivanje možda nije dostupna ako vaša organizacija ima nije uključen je. Ako niste sigurni, obratite se tehničkoj podršci na svom radnom mestu.

Ako prosleđivanje poziva je dostupan u vašoj organizaciji, možete da prosledite pozive na drugi broj ili Skype za posao kontakt, ili pozivanje drugog broja ili kontakt u isto vreme kao vaš poslovni broj. Ako ste na putu ili radite od kuće ili usmeravanje poziva automatski saradniku ako ste odsutni, možete da prosledite pozive na vašoj trenutnoj lokaciji.

Prosleđivanje poziva na govornu poštu ili na drugi broj

Opcija „Prosleđivanje poziva“ se obično koristi za prosleđivanje poziva na govornu poštu ili na drugi broj telefona sem vašeg broja mobilnog telefona. Kada podesite postavke za prosleđivanje poziva u programu Skype za posao, svi dolazni pozivi automatski se prosleđuju na odabrano odredište.

 1. Na dnu prozora programa Skype za posao kliknite na padajuće dugme „Prosleđivanje poziva“ Dugme „Preusmeravanje poziva“ i odaberite Prosledi pozive na.

 2. U opciji Prosledi pozive na izaberite:

  • Posao da bi se poziv poslao na vaš broj telefona na poslu/stoni telefon.

  • Govorna pošta da bi se poziv poslao na govornu poštu odakle ga kasnije možete preuzeti.

  • Novi broj ili kontakt i otkucajte novi broj telefona, a zatim potražite kontakt u prikazanom dijalogu.

Zaustavljanje prosleđivanja poziva

Na dnu prozora programa Skype za posao kliknite na padajuće dugme „Prosleđivanje poziva“ i odaberite Isključi prosleđivanje poziva.

Podešavanje istovremenog pozivanja

Za razliku od prosleđivanja poziva pri čemu vam telefon ne zvoni, možete podesiti da dolazni pozivi istovremeno pozivaju vaš telefon i drugi broj ili kontakt. Ova postavka osigurava da pozivaoci ne dobiju signal zauzetosti i da ne propustite njihove pozive. U isto vreme, oni neće znati da je njihov poziv prosleđen.

 1. Na dnu prozora programa Skype za posao kliknite na padajuće dugme „Prosleđivanje poziva“ Dugme „Preusmeravanje poziva“ i odaberite Istovremeno pozovi.

 2. U opciji Istovremeno pozovi izaberite:

  • Rad da bi oba Skype za posao na vašem računaru (kroz VoIP) i Vaš poslovni telefon kada primite poziv.

  • Novi broj da bi se istovremeno pozivao vaš poslovni telefon i drugi broj telefona kada primite poziv. Unesite novi broj u dijalog „Uređivanje broja telefona“ kada se pojavi.

Ako opcija „Prosleđivanje poziva“ nije podešena da istovremeno poziva vaš mobilni telefon, nećete primiti dolazne Skype za posao pozive na mobilnom telefonu kada Voice over IP nije dostupan.

Takođe pogledajte

Upućivanje i primanje poziva pomoću programa Skype za posao

Prenos Skype za posao poziva

Započinjanje Skype za posao konferencijskog poziva

Podešavanje opcija za telefone

Video obuka za Skype za posao

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×