Rešavanje problema sa OneNote deljenja datoteka u programu Skype za posao

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Zašto ne mogu da vidim OneNote datoteku koja je deljena u Skype za posao?

Skype za posao ne može da prikaže OneNote datoteku koju pokušavate da pogledate, zato što nemate OneNote 2010 ili OneNote 2013 instalirane na računaru, a datoteka u fascikli ili na serveru koji ne podržavaju Microsoft Veb aplikacije Companion (WAC).

Šta treba da uradim da bih bio u mogućnosti da pregledam datoteku?

Uradite nešto od sledećeg:

  • Nabavite kopiju programa OneNote sa Veb lokacije Microsoft Office OneNote na https://office.microsoft.com/en-us/onenote/. (Možete kupiti kopiju ili preuzmite besplatnu probnu verziju). Zatim ponovo pokrenite Skype za posao i se povežete sa sastankom ponovo. Pomoću programa OneNote na računaru, trebalo bi da sada možete da vidite datoteku.

  • Zamolite osobu koja deli datoteku da je kopira na lokaciju gde je WAC omogućen (SharePoint ili OneDrive) i da je potom ponovo deli. Zatim bi trebalo da budete u mogućnosti da pregledate datoteku bez programa OneNote na računaru.

Da biste saznali više o OneDrive, besplatna usluga koju obezbeđuje korporacija Microsoft, idite na http://OneDrive.live.com. Da biste saznali više o sistemu SharePoint, idite na http://sharepoint.microsoft.com.

Više informacija o ovom problemu

Obično ćete moći da vidite deljenu OneNote datoteku u Skype za posao razgovoru Ako ispunite tri uslova:

  • Na računaru imate instaliran program OneNote 2010 ili OneNote 2013.

  • Imate neophodne akreditive i dozvole korisnika da vidite datoteku.

  • Imate mogućnost povezivanja sa lokacijom datoteke.

Ako nemate instaliran OneNote 2010 ili 2013, ali upoznate druge dva kriterijuma iznad, Skype za posao će pokušati da biste otvorili OneNote datoteku pomoću Web aplikacije Companion (WAC), što je verziju sistema Office koja omogućava prikazivanje dokumenata pomoću Veb pregledača.

Zato što nemate kopiju OneNote instaliran na vašem računaru i je datoteka u fascikli ili na serveru koji nije podešena da podrži WAC, Skype za posao nije u mogućnosti da biste ga prikazali.

Bilo koja od dve goreopisane radnje bi trebalo da reši problem.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×