Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Upotreba Microsoft To Do aplikacija sa poslovnim ili školskim nalogom reguliše se pomoću nekoliko uslova, uključujući licenciranje, željene postavke administratora i preduslove. U nastavku možete pronaći informacije o svim ovim uslovima, kao i šta da radite u slučaju da vidite greške u vezi sa njima.  

Microsoft To Do je trenutno dostupan korisnicima u sledećimMicrosoft 365:  

Business Essentials
Business Premium
Microsoft 365 prvi red F1
Prvi red
za Enterprise Prvi red
za Enterprise Enterprise E1
Enterprise E2
Enterprise E3
Enterprise E4
Enterprise E5
Bezbedan posao
Secure produktivni E3
Secure produktivni E5
Obrazovanje E1
E2
obrazovanja E3
obrazovanja E4
obrazovanja Obrazovanje a1
Obrazovanje a3
Obrazovanje a4
Edukacija a5
Microsoft 365 a3
Microsoft 365 a5 

Imajte u vidu da ovo izdanje ne podrazumeva vladine organizacije ili stanare na suverenim i nezavisnim oblacima. Pored toga što imate licencu za jedan od paketa iznad, trebaće vam i Exchange online poštansko sanduče za skladištenje i sinhronizaciju za rad.  Zbog toga ne možemo da podržimo lokalne Exchange naloge koji nemaju i poštanske sandučiće „u oblaku“. Ako verujete da ste dobili grešku ili želite da saznate više o pristupu Microsoft To Do, najbolje je da se obratite IT administratoru kako bi vam najbolje mogli da vam pomognu.    

Pretplata naMicrosoft 365 sadrži licence na korisničkom nivou zaMicrosoft To Do, koje administrator može da koristi za upravljanje pojedinačnim pristupom aplikacijama Microsoft To Do. Ako je administrator odlučio da onemoguće licencu zaMicrosoft To Do, čak i privremeno, nećete moći da koristite aplikacije za Windows, iOS ili android. Ako smatrate da ste ovu poruku primili greškom ili ako želite da saznate više o tome kako da pristupite usluzi Microsoft To Do, najbolje je da se obratite IT administratoru jer će on najpre moći da vam pomogne.  

Microsoft To Do trenutno zahteva Exchange online poštansko sanduče da biste uskladištili i sinhronizovali sa dosima. Budući da su ovo ključne funkcije usluge Microsoft To Do, nećete moći da koristite aplikaciju dok ne nabavite Exchange Online poštansko sanduče. Trenutno su podržani sledeći planovi: Exchange Essentials, Exchange Online Kiosk, Exchange Online Plan 1, Exchange Online (plan 1), Exchange Online (plan 2), Exchange Online (P1) i Exchange Online POP. 

Zbog toga ne možemo da podržimo lokalne Exchange naloge koji nemaju i poštanske sandučiće „u oblaku“. Radimo na tome da u budućnosti pružimo podršku za više tipova naloga, ali u međuvremenu je najbolje da se u vezi sa dobijanjem pristupa obratite IT administratoru jer će on najpre moći da vam pomogne.  

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×