Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Imamo više alatki koje vam pomažu da automatski dijagnostikujete problem, rešavate probleme i rešite probleme sa programom Outlook.

Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak

Ovaj Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak može da vam pomogne da automatski dijagnostikujete i rešite niz Outlook problema. Potrebno je da preuzmete aplikaciju na lokalni računar, prijavite se sa kućnim, poslovnim ili školskim nalogom i izaberete problem za koji vam je potrebna pomoć.

Tim Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak pokreće niz dijagnostičkih testova na računaru i pomaže vam da podesite novi profil ili rešite druge probleme. Ako neki od testova ne uspe, ona vam predlaže kako da rešite problem. Ako imate određeni problem u programu Outlook, možete da isprobate i jednu od sledećih Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak linkova:

Dodatne informacije i instaliranje alatke potražite u članku: O Microsoft Pomoćnik za podršku i oporavak.

Dodatni resursi:
Office 365Kutak za podršku: Ove video zapise su kreirali inženjeri za Microsoft 365 podršku koji će vam pomoći da saznate više o programu Microsoft 365 i fokusirani su na trendove podrške i najpožešćuja pitanja o načinima i probleme.

Alatka za proveru kalendara za Outlook (CalCheck)

CalCheck je program koji traži probleme sa Outlook kalendarom i vrši razne provere opštih postavki, kao što su dozvole, objavljivanje podataka o zauzetosti, konfigurisanje delegata i automatsko rezervisanje. Zatim se za svaku stavku u kalendaru proverava da li postoje poznati problemi koji mogu izazvati neočekivano ponašanje, kao što su sastanci koji naizgled nedostaju.

Da biste dobili dodatne informacije i instalirali alatku, posetite stranicu: Alatka za proveru kalendara za Outlook (CalCheck).

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×