Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Imamo više alatki koje vam pomažu da automatski dijagnostikujete problem, rešavate probleme i rešite probleme sa programom Outlook.

Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak

Napomena: Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak nije primenljiv na novi Outlook za Windows. Proverite da li je novi preklopnik za Outlook uključen ili isključen. Ako je uključeno, idite na članak Rešavanje problema sa programom Outlook.

Funkcija Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak može da vam pomogne da automatski dijagnostikujete i rešite niz problema u programu Outlook. Moraćete da preuzmete aplikaciju na lokalni računar, prijavite se pomoću kućnog, poslovnog ili školskog naloga i izaberete problem za koji vam je potrebna pomoć.

Program Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak pokrene niz dijagnostičkih testova na računaru i pomaže vam da podesite novi profil ili rešite druge probleme. Ako neki od testova ne uspe, ona vam predlaže kako da rešite problem. Ako imate određeni problem u programu Outlook, možete da pokušate i sa jednom od Microsoft pomoćnik za podršku i oporavak veza:

Više informacija i instaliranje alatke potražite u članku: Osnovni podaci o Microsoft pomoćniku za podršku i oporavak.

Dodatni resursi:
Office 365 kutak za podršku: Ove video zapise su kreirali inženjeri Microsoft 365 podrške kako bi vam pomogli da saznate više o programu Microsoft 365 i fokusirani ste na trendove podrške i najpopularnija pitanja i probleme sa uputstvima.

Alatka za proveru kalendara za Outlook (CalCheck)

CalCheck je program koji traži probleme sa Outlook kalendarom i vrši razne provere opštih postavki, kao što su dozvole, objavljivanje podataka o zauzetosti, konfigurisanje delegata i automatsko rezervisanje. Zatim se za svaku stavku u kalendaru proverava da li postoje poznati problemi koji mogu izazvati neočekivano ponašanje, kao što su sastanci koji naizgled nedostaju.

Da biste dobili dodatne informacije i instalirali alatku, posetite stranicu: Alatka za proveru kalendara za Outlook (CalCheck).

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×