Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

< više scenarija saradnje

Komentari su sjajan način za davanje kontekstualnih povratnih informacija i omogućava vam da vidite istoriju diskusije u datoteci. Takođe možete označiti određenu osobu oznakom @mention da može da odgovori vama u okviru datoteke sledeći put kada je pregleda.

Pročitajte više o saradnji uz komentare!

Tilijana priča o komentarima

Kreiranje & čuvanje u oblaku

Milatović je deo komiteta za morala na poslu i ima zadatak da vodi godišnje timsko putovanje preduzeća ove godine. Ona ima mnogo ideja, ali prvo mora da ih organizuje.

Milijana otvara aplikaciju Excel na svom računaru i pravi unakrsnu tabelu sa datumima putovanja. Zatim dodaje ideje za aktivnosti i opcije restorana za svaki dan. Kada su joj početne misli pribavljale, ona čuva datoteku u svom OneDrive.

Iliji su potrebne povratne informacije o idejama, tako da kreira unakrsnu tabelu i čuva je u oblaku.

Privatno deljenje uz OneDrive

Vreme je da dobijete povratne informacije od ostatka Komiteta za moral. Milatko lako deli Excel unakrsnu tabelu odmah iz aplikacije u aplikacije Todd i Inga.

U poruci o deljenju ona dodaje: "Evo predloga za stvari koje treba da se rade i jese tokom putovanja preduzeća. Javite mi ako postoje problemi sa tim u vašim pojedinačnim timovima".

Toma kliknite na dugme Deli da biste pozvali druge da sarađuju.

Komentarišite i radite zajedno

Inga kasnije tog dana vidi Daniću su ideje podelile sa njom, ali ima slobodan dan. Iako nema poslovni laptop kod kuće, i dalje može da pristupi dokumentu i da ga uređuje pomoću Excel za veb. Dodala je komentar uz komentar za Anu @mention: "Veoma se plašim vode. Kako bi bilo da pešačite, a ne da dočekate put?"

Todd otvara Excel unakrsnu tabelu i vidi da je Inga već komentarisao. Primećuje da je za večeru prvog dana Dejan predložio brazilski škripac. Međutim, on zna da je Alis u njegovom timu povrećaj. Ne @mentions Iliju u komentaru kako bi je rekao da sakhouse nije dobra opcija. On takođe odgovara Inga komentaru o pešačenje, "Volim pešačenje i bio bih zadovoljan/na oba načina!"

Todd i Inga ostavljaju komentare za Jovani pomoću @mention.

Uređivanja i odgovaranje na komentare

Milija je u čekaonici kod zubara. Ona na mobilnom telefonu prima obaveštenja @mentions o aplikaciji. Pomoću Excel aplikacije za mobilne uređaje ona otvara unakrsnu tabelu i čita komentare koje su joj Inga i Todd ostavili. Odgovorila je na niti komentara Inga je započela: "Pešačenje mi zvuči dobro". Ona menja aktivnost u unakrsnu tabelu sa davlačećeg u pešačenje.

Todd je i dalje u datoteci. Ona je odgovorila na svoj komentar: "Zapravo, ovaj određeni steakhouse je poznat i po tome što je povraćaj za povraćaj i veganske opcije! Ako Alis i dalje nije u redu, možemo da pogledamo druge opcije."

Ona odmah vidi da je Tod odgovorio na svoj komentar u realnom vremenu: "Steakhouse je dobar za to!"

Milatović dobija @mentions odgovara na komentare pre nego što ih razreši.

Resursi

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×