Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak govori o scenarijima u kojima organizacije možda koriste Microsoft Office InfoPath i InfoPath Forms Services da biste poboljšali poslovnih procesa, kao što su refundiranje ili osiguranju izveštavanje.

Scenariji i preduzećima koja se pominju u ovom članku su izmišljeni i su obezbeđene samo za ilustraciju. Da biste saznali kako InfoPath i InfoPath Forms Services se koriste u pravi poslovnog okruženja, možete da upućujete na stvarni studije slučaja. Veze ka više informacija o studije slučaja potražite u odeljku Takođe pogledajte .

U ovom članku

Scenario 1: Izveštaji o troškovima

part of an expense report form A. korporacija datum, nacionalni računarska oprema i dobavljač usluga, prodaje računare, umrežavanje hardver i IT usluge ugovora.

Mnoge grupe u okviru Korporacija A. Datum – uključujući marketing, prodaju i podršku savetnici – biti i prijavite poslovnu troškove.

IT stručnjaci u Korporacija A. Datum želite da koristite InfoPath i InfoPath Forms Services da pojednostavi izveštavanjem unutar preduzeća o troškovima. Ukratko, žele da biste sprečili unos podataka greške i da biste uklonili potrebe za administrativnu osoblje Ponovni unos podataka iz izveštaji o troškovima u drugu, odvojene bazu podataka. A. korporacija datum takođe želi da daju zaposlenima način za prikazivanje statusa njihove izveštaji o troškovima na mreži.

Pre nego što InfoPath

Iako Korporacija A. Datum koristi Microsoft Office Excel radne sveske za generisanje izveštaja o troškovima, zaposlene i dalje koristi ručnog procesa da biste prosledili izveštaji o troškovima. Na primer, zaposleni uneti njene troškove u Excel radnu svesku, a zatim štampa radnu svesku. Listu papira primalaca priloženi odštampani izveštaj, i zatim šalje izveštaj o poslu poštom menadžeru.

Nakon što je odobrio izveštaj, menadžer proverili njeno ime na listu primalaca i zatim šalju izveštaj računovodstveni sektor poslu poštom. Ako računovodstvene Menadžer odobreno izveštaj, a zatim nadoknadu provere objavljene. Da bi regionalnih kancelarija, nedelja može proći između vremena koje je prosleđeno početni izveštaj i kada je zaposleni dobio njen nadoknadu za potvrdu.

Nakon InfoPath

Kao rezultat prebacivanje sa zasnovanu na papiru proces da biste automatski proces koji koristi InfoPath i InfoPath Forms Services, korporacija A. Datum smanjio vreme i novac da ga potrošenih troškova zaposlenih obrada izveštajima. Zaposleni sada možete da popunjavaju obrasce na mreži i prosledite ih elektronski njihove menadžeri. Nakon rukovodioce odobravaju izveštaje, su da usmerava ih elektronski računovodstveni odeljenje za odobravanje konačnog i nadoknadu.

Pogodnosti prebacivanje na sistem zasnovan na InfoPath uključuju:

 • Pogodnost na mreži    Zaposlene koji imaju InfoPath instaliran na računaru možete da koristite InfoPath da popunite i prosledite obrazac izveštaja o troškovima. Zaposlene koji nemaju instaliran InfoPath na računarima možete da popunite i prosledite im izveštaji o troškovima pomoću Veb pregledača.

 • Podrška van mreže    Ako zaposleni popunite obrazac izveštaja o troškovima u programu InfoPath, oni mogu Sačuvaj delimično popunjene obrasce na svoj računar, rad van mreže u obrascu i zatim proslediti popunjenog obrasca na mrežu preduzeća kada se ponovo povežu. Ovo je posebno korisno za zaposlene koji imaju povremeno ili ograničen pristup resursima mreže ili sa Internetom, kao što su zaposlene koji često putuju.

 • Povećana tačnost    Predložak obrasca je dizajniran da pomogne da bi obezbedio integritet podataka, manje nevažeće unose da se jave. Na primer, zaposleni koristite okvir padajuće liste da biste odabrali sa liste standardizovani troškove po kategorijama, radije zatim potrebe da zapamtite ili ručno unesite kategorije na troškove u obrascu.

 • Efikasnosti     Zaposleni će moći da vidite status procesa odobrenja tako što ćete prikazati na stranicu na lokaciji Microsoft Windows SharePoint Services.

Vrh stranice

Scenario 2: Naplatu osiguranja

Part of an insurance claim form Brod osiguranje je velike, multinacionalna kompanija koja prodaje proizvoda osiguranja brod, automobil i vlasnici. Ovi proizvodi se prodaju za potrošače i klijentima.

Brod osiguranje ima u veliki, mobilni radnike više od 10 000 osoba, koja uključuje prodavci, tužbe prodavca, advokati, osoblju HR osoblja i finansirati osoblja.

Brod osiguranje želi da koristi InfoPath i InfoPath Forms Services da biste dozvolili da klijenti agenti osiguranja i Srodne preduzeća da koristite obrasce na mreži da biste obrađivati njihove zahteve.

Pre nego što InfoPath

Pre korišćenja programa InfoPath i InfoPath Forms Services, zaposleni u brod osiguranje koristi ručno, zasnovanu na papiru Zahtevaj proces. Nakon ispitivanja klijenta, agent bi ručno popunjavanje obrazaca zahtev, a zatim faks obrazac zahteva da sa njenim. Kada doterani u red pregledaju informacije, ona često treba da pozovete agent za pojašnjenju, u zavisnosti od kvalitet štampanja faksa.

Nakon InfoPath

Prebacivanje iz zasnovanu na papiru Zahtevaj proces za InfoPath i InfoPath Forms Services omogućio brod osiguranje za povezivanje klijente, agenata i prodavca na mreži.

Na primer, sada je moguće za brod osiguranje klijenta da podnesete zahtev putem Interneta tako što ćete popuniti obrazac omogućenih za pregledač. Klijent možete da odete na brod osiguranje Veb lokaciju, uspostavite njen nalog, prijavite se i zahtev. Kada klijent prosledi obrazac, on će biti poslata doterani u red u poruci e-pošte i kopiju e-poruka se šalje agent. Doterani u red vraća obrazac agent ako potrebne su dodatne informacije. Automatizovanog sistema ima smanjene obrada troškova, skraćeno vreme je potrebno da obradi tužbe i povećanom zadovoljstvo kompletna klijenata.

Pogodnosti prebacivanje na sistem zasnovan na InfoPath uključuju:

 • Pogodnosti    Pored podnošenje zahteva telefonom, klijentima možete proslediti tužbe tako što ćete popuniti obrazac na Vebu. Na taj način klijenti prosleđivanje obrazaca na raspolaganju, ne samo tokom standardne radno vreme.

 • Povećana tačnost    Predložak obrasca je dizajniran da pomogne da bi obezbedio integritet podataka, manje nevažeće unose da se jave. Na primer, klijentima ili agenata koristite okvir padajuće liste da biste odabrali iz standardnih listu tipova zahtev, radije zatim probleme da biste potražili i ručno unesite tip Zahtevaj u obrascu.

 • Efikasnosti    Pored toga, upotreba tok posla za odobravanje integrisane omogućava agenta ili njenim da biste brzo videli status druge stranke radi na zahtev. Iako osoblje u brod osiguranje ranije koristili jasno definisan toka posla, sa svojim procesima bili zasnovanu na papiru. Stoga, agenata i prodavca nije moguće brzo utvrditi status zahtev bez pravljenja telefonski poziv. Sada, agent, na primer, možete da proverite stranicu "status toka posla" na SharePoint lokaciji na kojoj je uskladišten obrazac da biste videli da li je doterani u red dovrši proces odobravanja.

Vrh stranice

Scenario 3: Prijave

Part of a permit application form Sastavni kontrola je 100 osoba agencija vlade grad za grad Springfild.

Agencija je odgovoran za redigovanje zahteva za dozvole poslatih tako što ćete električne izvođači, a zatim za odobravanje ili zabranjivanju zahteve.

Sastavni kontrola želi izvođači da biste mogli da popunite prijave u Veb pregledaču tako da proces izdavanja dozvole bude lakši i zgodniji.

Pre nego što InfoPath

Pre korišćenja programa InfoPath i InfoPath Forms Services, sastavni kontrola koristi proces od ručnog, zasnovanu na papiru aplikacije koje se pojavilo pri unosu suvišnih podataka. Izvođači popunjena papira obrasci na vladine kancelarije. Prodavci zatim šalje rukom obrazaca prijemu koji unosi podatke u bazu podataka sistema. Nakon unošenja podataka, dobijene stavke su u odnosu na papiru da obezbedite preciznost. Ako su pronađene nevažeće ili čitljive podataka, obrazac je vratio da izvođač pošta, zajedno sa drugom obrasca koji sadrži uputstva za ispravljanje nevažeće unose.

Kada izvođač prosleđuje izmenjeni obrasca, ispravke zatim ste uneli u bazu podataka i nove stavke su proverava da li postoje tačnost protiv originalni i druge oblike. Nakon što podaci se smatra važeće, je počeo proces odobravanja. U fazi odobrenja za nadzor ili odobreno ili odbio zahtev dozvole na osnovu različitih kriterijuma. Kada se tok posla za odobravanje je dovršeno, izvođač je obavešteni odluke pošte.

Nakon InfoPath

Tako što ćete premestiti iz procesa zasnovanu na papiru dozvolu da biste automatski proces koji koristi InfoPath i InfoPath Forms Services, sastavni kontrola je može da se poveže izvođači službenicima i Nadzori na mreži.

Na primer, kada je izvođač Prosledi dozvole aplikacije na sektor sastavni kontrola Veb lokaciji, podatke iz obrasca se prosleđuje na bazu podataka koja se nalazi na mreži u sektoru za sastavni kontrola '. Nakon prosleđivanja aplikaciju, novi zahtev za dozvole se automatski pojavljuje na SharePoint lokaciji, gde primanju agenta proverava informacije za potpunosti i digitalno potpisuje zahtev da potvrdim.

Pogodnosti prebacivanje na sistem zasnovan na InfoPath uključuju:

 • Pogodnost na mreži    Izvođači više ne morate da putuju vladine kancelarije da biste se prijavili za dozvolu. Izvođači odmah proslede svoje dozvole zahtev na mreži tako što ćete popuniti obrazac omogućenih za pregledač u prozoru pregledača, kao što su Firefox, Safari ili Internet Explorer.

 • Povećana tačnost    Predložak obrasca dozvolu je dizajniran da pomogne da bi obezbedio integritet podataka, manje nevažeće unose da se jave. Na primer, izvođači koristite okvir padajuće liste da biste odabrali iz standardnih listu kategorija kada su izaberite tip dozvole traži, radije zatim probleme da biste potražili i ručno unesite tip dozvole u obrascu.

 • Bolje iskustvo korisnika    Kada se podaci proslede, novi obrazac zahteva dozvolu automatski se pojavljuje na lokaciju interne sektoru sastavni kontrola. Kada prodavac otvara obrazac, vidi na izvođač podaci o preduzeću i dozvolite podaci aplikacije u obrascu.

Vrh stranice

Scenario 4: Upravljanje zalihama

part of an inventory form Široka sveta konvertore za uvoz je međunarodna kompanija u Baltimoru, M.D. Preduzeće uvozi tekstil rukotvorine i potrošni materijal sa naglaskom na robe iz Severna Afrika.

Široka sveta konvertore za uvoz kupuje iz više od 70 dobavljači koja se nalazi u 12 zemlje/regione. Zbog toga što zaliha drže ove dobavljači prilično dinamičke i sezonski, širok sveta konvertore za uvoz želi da dizajnirate InfoPath predloške obrazaca koji će im omogućiti da lako i efikasno postavljajte upit njihove dobavljačima o zalihama.

Pre nego što InfoPath

Pre korišćenja programa InfoPath i InfoPath Forms Services, širok sveta konvertore za uvoz koristi ručno, zasnovanu na papiru ankete proces koje se pojavilo pri unosu suvišnih podataka. Kupci poslao ankete globalnog Express garantuje pošta u inostranstvu dobavljačima. Dobavljači bi pošte dovršenom ankete obrazaca ili ih faks. Povremeno, oni bi telefonski širok sveta konvertore za uvoz uz njihove odgovore. Retko, prodaje osoblje prikupljene rezultata ankete sa prodavcima lično. Opšte, meseci može da prođe pre nego što širok sveta konvertore za uvoz primili konačna istraživanje rezultata.

Skoro svake ankete rezultat unos suvišnih podataka. Papira ankete su unosi sekretara na širok sveta konvertore za uvoz u bazu podataka. Rezultujući zapisi u bazi podataka su u odnosu na papiru da obezbedite preciznost. U slučaju da neki nevažeći ili čitljive informacije, novi razgovor obavljena sa dobavljačem telefonom. Ako je to moguće, zahtev za pojašnjenje je poslata pošta ili faksom. Nakon što je širok sveta konvertore za uvoz primili ispravlja informacije, podatke je završen.

Nakon InfoPath

Umesto prosleđivanja ankete u svetu širok konvertore za uvoz poštom, dobavljače sada prosledite istraživanja tako što ćete popuniti obrazaca omogućenih za pregledač na Vebu. Podaci koje dobavljače uneli u obrascima odmah biti unete u baze podataka inventara. Kao rezultat prebacivanje između programa InfoPath i InfoPath Forms Services, širok sveta konvertore za uvoz uživa sledeće prednosti:

 • Pogodnost na mreži    Sa sistemom na osnovu InfoPath dobavljače možete da dovršite ankete pomoću pregledača. Dobavljači više ne morate da e-pošte ili faksa anketama nazad na širok sveta konvertore za uvoz.

 • Pravovremenost    U sistemu prethodnu, zasnovanu na papiru je često značajnog odlaganje od vremena dobavljači popunjavati ankete u vreme koje njihove odgovore ste uneli u bazi podataka širok Word uvoznik. Kao rezultat procene zaliha su često zastareli. Sa u InfoPath predložak obrasca kompatibilan sa pregledačem, podatke koje dobavljače unose u obrascima je odmah biti unete u bazu podataka zaliha.

 • Povećana tačnost    Predložak obrasca je dizajniran da pomogne da bi obezbedio integritet podataka, manje nevažeće unose da se jave. Na primer, dobavljače koristite okvira padajuće liste da biste odabrali iz standardnih listu kategorija kada su izabrali tip proizvoda, radije zatim probleme da biste potražili i ručno unesite tip proizvoda u obrascu.

Vrh stranice

Scenario 5: istraživanja tržišta

part of a market research form Proseware D.o.o. je preduzeće softver na osnovu u Kanadi koja razvija proizvodi za štampanje objavljivanje industrijske.

Proseware D.o.o. počinje ciklus razvoja novo izdanje programa brod proizvod. Timu za razvoj odluči da koristite InfoPath i InfoPath Forms Services će vam pomoći oko aktivnosti istraživanja tržišta. Tokom sastanaka sa klijentima, timu za razvoj namerava da koristi predloška obrasca za prikupljanje i beleženje povratnih informacija od klijenta. Svrha obrazac je da vodite evidenciju o svim interakcije sa klijentima da biste bolje razumeli potrebe klijenata i da biste se osigurali da podatke prikupljene je lako otkrivanja i ponovo koristiti.

Predložak obrasca će prosleđivanje podataka direktno u bazi podataka, što će omogućiti zaposlenima da biste preuzeli i analizirali prikupljene podatke iz različitih veliki broj sastanaka. Proseware D.o.o. želi da skladište dovršeni obrascima u biblioteci na SharePoint lokaciji.

Pre nego što InfoPath

Iako članovi tima razvoja koristili Microsoft Office Word ili Microsoft Office Excel da hvatate beleške kada su prikupili povratne informacije sa klijentima i partnerima, analiziranje i širenje tih podataka često rezultat unos suvišnih podataka. Članovi tima bi pisanje beležaka u slobodan i Srodne informacije pomogao da biste dobili rasuta unutar i između dokumenata. Kada članovi tima želeli da uključite informacije koje su imali prikupljene u tehničke karakteristike, provode dosta vremena pretražujete nestandardne dokumente da biste pronašli što im je potrebno.

Nakon InfoPath

Prebacivanje na standardni podaci kolekcije proces koji koristi InfoPath i InfoPath Forms Services omogućava Proseware D.o.o. prijavimo razvojnom timu da biste smanjili vreme i novac potrošenih prikupljanje, analiziranje i širenje podataka interno.

Prilikom susreta sa postojećim i potencijalnim klijentima, članovi tima razvoja sada koristite InfoPath obrasca za prikupljanje podataka o potrebe klijenata i ideja. U tim koristi biblioteke na SharePoint lokaciji za skladištenje i deljenje obrasce. Iz ove biblioteke, članovima tima da popunjavaju obrasce podataka novi klijent, pregledajte podatke u postojeće obrasce, izvoz podataka iz popunjenih obrazaca u Microsoft Office Excel 2003 ili Microsoft Office Excel 2007ili objedinjavanje podataka iz više obrazaca u jedan obrazac.

Pogodnosti prebacivanje na sistem zasnovan na InfoPath uključuju:

 • Dosledno informacija    Predložak obrasca je dizajniran da biste obezbedili dosledna organizacija i formalizacija informacija. Podaci koji se pojavljuju na listama u obrascu potiče iz standardnih SharePoint liste i .xml datoteke. Na primer, stavke na listi Tip preduzeća dolaze direktno iz unapred definisane XML šeme koji se koristi u celoj Proseware D.o.o. da exchange poslovnih podataka između različitih sistema.

 • Integracija sa postojećim sistemima    Kada obrazac se prosleđuje, ona se automatski skladišti u biblioteci na SharePoint lokaciji. Podatke iz svakog obrasca pojavljuje se izvan na obrazac u kolone u biblioteci. Ovo olakšava članovima tima da biste pronašli i sortiranje podataka obrasca u biblioteci, bez potrebe za otvaranjem svaki oblik pojedinačno.

 • Više prikaza    Obrazac sa podacima kupca uključuje prikaze koji se bave različite potrebe, što obuhvata zasebnim prikazima za snimanje korisničke informacije, tima nalaze, metode istraživanja i dodatne resurse. Obrazac takođe sadrži namenski prikaz za štampanje koja rezimira podatke iz druge prikaze u jednom praktičan, štampanje formatu.

Vrh stranice

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×