Skeniranje bele table, dokumenta, vizitkarte ili fotografije u usluzi OneDrive za Android

Možete da skenirate bele table, vizitkarte, dokumente ili fotografije pomoću OneDrive aplikacije i da ih automatski sačuvate u OneDrive za kasniju upotrebu.

Ostavite veliki utisak sa Objavama
 1. U aplikaciji OneDrive dodirnite stavku Skeniraj Dugme "Android sken" je bela kamera istaknuto na plavoj pozadini.. Možete i da dodirnete stavku Dodaj na dnu ekrana, a zatim dodirnite dugme skeniranje. (Da biste izašli iz režima skeniranja bez skeniranja ičega, samo dodirnite ikonu X u gornjem levom uglu ekrana.)

 2. Izaberite odgovarajuću brzu postavku (uključeno, isključeno, automatsko ili upaljeno) tako što ćete dodirnuti Flash ikonu u gornjem desnom uglu.

 3. Izaberite Belu tablu, Dokument, Vizitkartu ili Fotografiju, a zatim dodirnite ikonu belog kruga za skeniranje stavke.

  Opcije prilikom skeniranja putem usluge OneDrive za Android

  Saveti: 

  • U programu Android 6,5 ili noviji imate opciju za skeniranje više stranica, što vam pomaže da kombinujete više skeniranja u jedan PDF. Da biste koristili tu opciju, dodirnite stavku Dodaj, a zatim Skenirajte sledeći dokument.

  • Maksimalan broj stranica/slika koje mogu da budu skenirane više stranica je 10.

 4. Kad ste skenirali svoju stavku, možete je izrezati, rotirati ili izmeniti filter koji ste izabrali ranije (Belu tablu, Dokument, Vizitkartu ili Fotografiju). (Ako niste zadovoljni slikom, dodirnite ikonu X u gornjem levom uglu da biste izbrisali skenirani objekat i pokušali ponovo.)

  Opcije za uređivanje skeniranja u OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje za Android

 5. Kada završite uređivanje stavke, dodirnite stavku Gotovo, unesite ime datoteke, a zatim dodirnite dugme Sačuvaj.

  Savet: Datoteke se automatski čuvaju kao PDF datoteke.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Ikona „Obratite se podršci“

Obratite se podršci
Za pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Za tehničku podršku idite na Obratite se Microsoft podršci, unesite problem i izaberite stavku Pronalaženje pomoći. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, izaberite stavku Obratite se podršci da biste se usmerili na najbolju opciju podrške.

Poslovni ili školski bedž

Administratori
Administratori treba da pogledaju Pomoć za OneDrive administratore, OneDrive tehnička zajednica ili da se obrateMicrosoft 365 podršci za preduzeća.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×