Skeniranje bele table, dokumenta, vizitkarte ili fotografije u usluzi OneDrive za Android

Skeniranje bele table, dokumenta, vizitkarte ili fotografije u usluzi OneDrive za Android

Možete da skenirate bele table, vizitkarte, dokumente ili fotografije pomoću OneDrive aplikacije i da ih automatski sačuvate u OneDrive za kasniju upotrebu.

Ostavite veliki utisak sa Objavama
 1. U aplikaciji OneDrive dodirnite stavku Skeniraj Dugme "Android sken" je bela kamera istaknuto na plavoj pozadini. . Možete i da dodirnete stavku Dodaj na dnu ekrana, a zatim dodirnite dugme skeniranje. (Da biste izašli iz režima skeniranja bez skeniranja ičega, samo dodirnite ikonu X u gornjem levom uglu ekrana.)

 2. Izaberite odgovarajuću brzu postavku (uključeno, isključeno, automatsko ili upaljeno) tako što ćete dodirnuti Flash ikonu u gornjem desnom uglu.

 3. Izaberite Belu tablu, Dokument, Vizitkartu ili Fotografiju, a zatim dodirnite ikonu belog kruga za skeniranje stavke.

  Opcije prilikom skeniranja putem usluge OneDrive za Android

  Saveti: 

  • U programu Android 6,5 ili noviji imate opciju za skeniranje više stranica, što vam pomaže da kombinujete više skeniranja u jedan PDF. Da biste koristili tu opciju, dodirnite stavku Dodaj, a zatim Skenirajte sledeći dokument.

  • Maksimalan broj stranica/slika koje mogu da budu skenirane više stranica je 10.

 4. Kad ste skenirali svoju stavku, možete je izrezati, rotirati ili izmeniti filter koji ste izabrali ranije (Belu tablu, Dokument, Vizitkartu ili Fotografiju). (Ako niste zadovoljni slikom, dodirnite ikonu X u gornjem levom uglu da biste izbrisali skenirani objekat i pokušali ponovo.)

  Opcije za uređivanje skeniranja u OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje za Android

 5. Kada završite uređivanje stavke, dodirnite stavku Gotovo, unesite ime datoteke, a zatim dodirnite dugme Sačuvaj.

  Savet: Datoteke se automatski čuvaju kao PDF datoteke.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronađite pomoć na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive za posao ili školu.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u OneDrive aplikaciji ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na OneDrive ikonu na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive za administratore ili da se obrate podršci za Microsoft 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Imate povratne informacije?
OneDrive UserVoice je mesto za predloge funkcija koje želite da dodamo u OneDrive. Iako ne možemo da garantujemo određene funkcije ili termine, odgovorićemo na svaki predlog sa najmanje 500 glasova.

Idite na OneDrive UserVoice.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×