Skeniranje bele table, dokumenta, vizitkarte ili fotografije u usluzi OneDrive za iOS

Možete da skenirate bele table, vizitkarte ili dokumente pomoću OneDrive aplikacije i da ih automatski sačuvate u OneDrive za kasniju upotrebu.

Ostavite veliki utisak sa Objavama
 1. U aplikaciji OneDrive dodirnite stavku Skeniraj "iOS sken" je istaknuto plavo kamere naspram bele pozadine.. Možete i da dodirnete stavku Dodaj na vrhu ekrana, a zatim dodirnite dugme skeniranje. (Da biste izašli iz režima skeniranja bez skeniranja ičega, samo dodirnite ikonicu strelice na levo u gornjem levom uglu ekrana.)

 2. Izaberite odgovarajuću brzu postavku (uključeno, isključeno, automatsko ili upaljeno) tako što ćete dodirnuti Flash ikonu u gornjem desnom uglu.

 3. Izaberite Belu tablu, Dokument, Vizitkartu ili Fotografiju, a zatim dodirnite ikonu belog kruga za skeniranje stavke. (Na manjim ekranima ćete možda morati da prevučete nalevo da biste videli opciju fotografije.)

  Opcije prilikom skeniranja putem usluge OneDrive za Android

  Saveti: 

  • U iOS 11.31.5 i na većem broju imate opciju za skeniranje više stranica, što vam pomaže da kombinujete više skeniranja u jedan PDF. Da biste koristili tu opciju, dodirnite stavku Dodaj, a zatim Skenirajte sledeći dokument.

  • Maksimalan broj stranica/slika koje mogu da budu skenirane više stranica je 30.

 4. Kada skenirate stavku, možete da je izrezujete, rotirate, dodate tekst ili ga markirate. (Ako niste zadovoljni slikom, dodirnite ikonu strelice na levo u gornjem levom uglu da biste izbrisali skenirani objekat i pokušali ponovo.)

  Opcije za uređivanje skeniranja u OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

  Takođe možete da izmenite filter koji ste prethodno izabrali (Whiteboard, dokument, vizitkarta ili fotografiju) ili da promenite režim (prilagođavanja i sivih tonova) tako što ćete dodirnuti filtere na dnu.

  Opcije filtera za skeniranje slika u usluzi OneDrive za iOS

  Opcije režima za skeniranje slika u usluzi OneDrive za iOS

 5. Kada završite uređivanje stavke, dodirnite stavku Gotovo, unesite ime datoteke, a zatim dodirnite dugme Sačuvaj.

  Napomena: Datoteke se automatski čuvaju kao PDF datoteke.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Ikona „Obratite se podršci“

Obratite se podršci
Za pomoć u vezi sa Microsoft nalogom i pretplatama posetite Pomoć za nalog i naplatu.

Za tehničku podršku idite na Obratite se Microsoft podršci, unesite problem i izaberite stavku Pronalaženje pomoći. Ako vam je i dalje potrebna pomoć, izaberite stavku Obratite se podršci da biste se usmerili na najbolju opciju podrške.

Poslovni ili školski bedž

Administratori
Administratori treba da pogledaju Pomoć za OneDrive administratore, OneDrive tehnička zajednica ili da se obrateMicrosoft 365 podršci za preduzeća.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×