Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

U PowerPoint možete da koristite e-poštu da biste poslali prezentaciju drugima. Prezentaciju možete da pošaljete kao prilog, vezu, PDF datoteku, XPS datoteku ili kao internet faks.

Važno: Nećete moći direktno da pošaljete prezentaciju e-poštom PowerPoint na Windows RT računaru. Umesto toga, možete otvoriti program za rad sa e-poštom, kreirati e-poruku i priložiti joj prezentaciju.

Ako prezentacija koju planirate da pošaljete putem e-pošte sadrži audio ili video datoteke, uradite jednu ili obe dolenavedene stvari:

 1. Izaberite stavke Datoteka > Deljenje > E-pošta

 2. U okviru E-pošta izaberite jednu od sledećih stavki:

  • Pošalji kao prilog da biste priložili prezentaciju e-poruci.

  • Pošalji vezu da biste napravili e-poruku koja sadrži vezu ka prezentaciji.

   Napomena: Da biste poslali vezu, morate sačuvati prezentaciju na deljenoj lokaciji, kao što je SharePoint biblioteka dokumenata za koju primaoci imaju dozvolu za pristup ili OneDrive.

  • Pošalji kao PDF da biste sačuvali prezentaciju kao Portable Document Format (.pdf) datoteku, a zatim priložite PDF datoteku e-poruci. Više informacija o PDF datotekama potražite u članku Formati datoteka koji su podržani u programu PowerPoint.

  • Pošalji kao XPS da biste sačuvali prezentaciju kao .xps datoteku, a zatim priložite datoteku e-poruci. Više informacija o XPS datotekama potražite u članku Formati datoteka koji su podržani u programu PowerPoint.

  • Pošalji kao internet faks da biste poslali prezentaciju kao faks bez upotrebe faks mašine. Ova opcija zahteva da se prvo upišete kod dobavljača faks usluga. Ako niste već upisani kod dobavljača faks usluga, kliknite na dugme Pošalji kao internet faks i bićete usmereni na veb lokaciju na kojoj možete izabrati dobavljača.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×