Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Slika rasterska slika ima efektivnu rezolucija niže od 96 tačaka po inču (dpi). Ako se ne popravi, slika će izgledati izobličeno kada se publikacija odštampa na štampaču visoke rezolucije ili podešavanje slike.

Da biste pronašli i izabrali stavku, kliknite na poruku o grešci u oknu zadatka Kontrolor dizajna , kliknite na strelicu, a zatim kliknite na dugme Idi na ovu stavku.

Ručno ispravljanje

Da biste ručno rešili ovaj problem, zamenite sliku sa niskom rezolucijom sa kopijom visoke rezolucije ili drugom slikom visoke rezolucije.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na sliku niskog rešavanja u publikaciji, na dugme Promeni sliku, a zatim izaberite stavku iz datoteke.

  2. U dijalogu Umetanje slike Pronađite fasciklu koja sadrži sliku visoke rezolucije koju želite da umetnete, a zatim kliknite na datoteku slike.

  3. Uradite nešto od sledećeg:

    • Da biste ugradili sliku, kliknite na dugme Umetni.

    • Da biste povezali sliku sa datotekom slike na čvrstom disku, kliknite na strelicu pored stavke Umetni, a zatim izaberite stavku Poveži sa datotekom.

Saveti za rad sa slikama u programu Publisher

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×