Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Zamor na sastanku brine hibridno radno mesto, ali može se proaktivno upravljati praćenjem nekoliko najboljih praksi.

  1. Smanjite broj sastanaka: Ograničite sastanke koje imate i koristite asinhrone metode sastanka koji vam omogućavaju da sarađujete sa drugima bez potrebe da budete na istoj lokaciji u isto vreme kada je to moguće.

  2. Ograničite ometanja na sastancima: Isključite kameru kada je to prikladno i podsetite sebe i druge na sastancima da biste smanjili ometanja u pozadini.

  3. Napravite vizuelne pauze na sastancima: Dajte sebi vizuelne prelome na sastancima tako što ćete isključiti ekran s vremena na vreme kao što biste to na tradicionalnom sastanku lično.

  4. Napravite razmak između sastanaka: Planirajte sastanke sa 5 ili 10 minuta prelaza "da biste prešli na sledeći sastanak", kao što biste to u office postavki.

  5. Planirajte dnevne pauze: Napravite razmake u rasporedu i pravite pauze tokom dana.

  6. Promenite prikaz sastanka: Koristite režim "Zajedno" u Teams sastancima da biste smanjili kognitivni opterećenje prikaza lica u različitim položajima na ekranu.

  7. Naznačite vreme fokusiranja: Proaktivno planirajte blokove vremena fokusiranja koje neće prekinuti sastancima.

  8. Vodite sastanke u pokretu: Razmotrite uzimanje jednog sastanka dnevno sa mobilnog uređaja da biste dobili pauzu sa ekrana radnog stola i računara.

  9. Primena vremena "bez sastanka": Na nivou organizacije, razmotrite blokiranje popodnevne sedmice ili događaja za ceo dan gde nije moguće planirati sastanke.

Resurse

Promena pozadine za Teams sastanak

Preuzmite aplikaciju Microsoft Teams Mobile

Najbolje prakse za režim "Zajedno"

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×