Uključite ili isključite automatsko prosleđivanje na Outlook.com

E-poruke možete automatski da prosledite u Outlook.com. Ovo je korisno ako želite da čitate poruke i odgovarate na njih sa drugog naloga e-pošte ili kad želite da u vašem odsustvu neko drugi prima vašu e-poštu i odgovara na nju.

Napomene: 

 • Prosleđene poruke se pojavljuju kao poruke koje su prosleđene sa Vašeg naloga. To znači da će se odgovori na te poruke automatski slati na Vaš nalog, a ne na nalog prvobitnog pošiljaoca.

 • Ukoliko želite da odgovori na poruke, koje se automatski šalju na drugu adresu, budu poslati prvobitnom pošiljaocu, Koristite pravila za prijemno poštansko sanduče u programu Outlook na vebu da biste kreirali pravilo za preusmeravanje.

Podešavanje automatskog prosleđivanja

Napomena: Ako verifikacija u dva koraka nije uključena za Microsoft nalog, bićete upitani da omogućite kada uključite prosleđivanje. Više informacija potražite u članku o dva koraka verifikaciju.

 1. U Outlook.com izaberite Postavke Settings > Prikaži sve postavke programa Outlook.

 2. Izaberite stavku Pošalji > prosleđivanjepošte .

  Napomena: Ako je omogućena verifikacija u dva koraka, bićete upitani ponovo da biste potvrdili svoj identitet.

 3. Uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste uključili prosleđivanje, izaberite stavku Omogućavanje prosleđivanja, unesite Prosleđivanje e-adrese i izaberite stavku Sačuvaj.

   Napomena: Potvrdite izbor u polju za potvrdu Zadrži kopiju prosleđenih poruka ako želite da kopirate originalnu poruku u poštansko sanduče.

  • Da biste isključili prosleđivanje, opozovite stavku Omogućavanje prosleđivanja i izaberite stavku Sačuvaj.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Napomena: Moraćete prvo da se prijavite da biste dobili podršku. Ako ne možete da se prijavite, idite na Podršku za nalog.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×