Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste promenili ponašanje automatskog ispravljanja u programu Word na mobilnom uređaju, morate da promenite postavke jezika ili tastature na uređaju.

Koraci za isključivanje automatskog ispravljanja za Android tablet računare i telefone se razlikuju u zavisnosti od toga koji uređaj koji koristite. Za više informacija obratite se proizvođaču uređaja.

  1. Idite na Postavke > Opšte > tasterske.

  2. Preokreni preklopnik pored Automatsko ispravljanje da biste isključili.

    Takođe možete odabrati da uključite druge postavke automatskog tastature kao što su automatsko pisanje velikim slovom i intuitivni reč predloge ili isključite.

  1. Brzo prevucite sa desne ivice ekrana i dodirnite stavku Postavke.

  2. Dodirnite stavku Promeni postavke računara.

  3. Dodirnite računar i uređaji, a zatim dodirnite dugme kucanje.

  4. Uključivanje ili isključivanje postavke vam se dopada, kao što su Automatsko ispravljanje pogrešno napisane reči ili Napiši veliko slovo svake rečenice.

  1. Idite na Postavke > vreme i jezik > tastaturai dodirnite stavku jezik za koji želite da promenite postavke.

  2. Uključivanje ili isključivanje vam se dopada, kao što su ispravne pogrešno napisane reči ili Napiši veliko slovo na početku rečenice putanjipostavke.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×