Uključivanje evidencija grešaka u programu Skype za posao

Uključivanje evidencija grešaka u programu Skype za posao

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Na evidencije grešaka je tekući zapis interne operacija računara. Obično, vođenje evidencije o nivoima se postavljaju tim podrške kada ste instalirali softver. Većini slučajeva, ove opcije ne morate da se promeni. Da, ali povremeno može biti zatraženo da biste poslali datoteku za evidenciju grešaka rešavanje problema u Skype za posao ili Windows. Zatim ćete morati da saznate kako da promenite postavke i prikupljanje informacija o grešci.

Izbor nivoa vođenja evidencije za program Skype za posao

Važno: Pre nego što promenite postavke evidentiranja Skype za posao ili omogućite Windows evidentiranje događaja, pregledajte Skype za posao izjava o privatnosti.

 1. U glavnom prozoru Skype za posao , kliknite na dugme Opcije > Opšte.

 2. Na kartici Opšte postavke , u okviru pomaže vašem timu podrške da vam pomogne, kliknite na strelicu padajućeg menija pored evidentiranje u Skype za posaoi izaberite nivo vođenja evidencije koji želite:

  • Isključivanje: Ne zapisuje informacije.

  • Light: (podrazumevano) Zapisuje informacije rezimea i prikuplja informacije o određenim greškama.

  • Punu: Kreira datoteku evidencije koja sadrži detaljne informacije.

Pronalaženje i prikupljanje informacija iz Skype za posao datoteke evidencije

 1. U istraživaču datoteka idite do fascikle Praćenje u direktorijumu korisničkog profila – na primer, C:\Users\ < vaše pseudonim > \AppData\Local\Microsoft\Office\ < 16.0 ili 15.0 > \ < Skype za posao ili Lync > \Tracing. (Ako ste omogućili samo Skype za posao evidentiranje, moraćete da odjavite se iz Skype za posao , a zatim ponovo prijaviti za datoteke evidencije će biti kreirana.)

 2. Komprimujte (ili zipujte) fasciklu Tracing.

 3. Ako ste dobili takvo uputstvo, pošaljite komprimovanu fasciklu timu podrške.

Omogućavanje ili onemogućavanje evidentiranje Windows događaja

Na kartici Opšte postavke , u okviru pomoć timu za podršku vam pomoći da, potvrdite (da biste omogućili vođenje evidencije) ili opozovite izbor (da biste onemogućili evidentiranje) u polju za potvrdu pored takođe prikupljanje za rešavanje problema informacije o korišćenju evidentiranje Windows događaja.

Napomena: Ako želite da promenite opciju evidentiranja u programu Skype za posao , ali nije moguće zato što ostale opcije su dostupne, kontakt u vašoj organizaciji tehnička podrška i obezbedite ih vezu ka ovoj temi pomoći: Set-CsClientPolicy.

Prikaz i prikupljanje informacija iz Windows događaj evidencije

 1. U operativnom sistemu Windows 10, kliknite na Windows Logotip, otkucajte Prikazivač događajai izaberite stavku Prikazivač događaja.

 2. U prozoru Prikazivač događaja, u oknu sa leve strane kliknite dvaput na stavku Windows evidencije i izaberite stavku Aplikacija.

 3. Kliknite dvaput na listu za grešku u programu Skype za posao koju pokušavate da pronađete (što je obično poslednja greška u programu Skype za posao ili je pri vrhu) da biste prikazali detalje o grešci.

 4. Ako uputstva da biste to uradili tim podrške, u oknu za Radnje izaberite stavku Kopiraj > Kopiraj detalje kao tekst. Informacije o grešci nalepite u tekstualnu datoteku ili e-poruku da biste poslali timu za podršku.

Pretplata da biste na najbolji način iskoristili vreme

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×