Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako želite brojeve stranica da biste odštampali u zaglavlju ili podnožju obrasca kada korisnik odštampa, koristite kodove automatskog teksta u dijalozima Umetanje zaglavlja i Podnožja Umetanje .

 1. U meniju Prikaz izaberite stavku Zaglavlje i podnožje stranice.

 2. Izaberite karticu Postavke štampanja .

 3. U okviru zaglavlja i podnožja stranice, kliknite na Zaglavlje ili Podnožje stranice.

 4. U polju Umetni automatski tekst , uradite nešto od sledećeg:

  • Da biste odštampali trenutni broj stranice u zaglavlje ili podnožje stranice, kliknite na Trenutnoj stranici.

  • Da biste odštampali ukupan broj odštampane stranice u zaglavlje ili podnožje stranice, kliknite na dugme Ukupan broj stranica.

   Savet: Možete da kombinujete promenljive Trenutne stranice i Ukupan stranice sa statički tekst. Na primer, da biste odštampali „stranica x od y” u podnožju, gde je x na trenutnoj stranici, a y ukupan broj stranica, otkucajte Stranica & p od & P u okviru Štampanje obrazac sa ovim podnožjem . Kada korisnici odštampaju obrazac, tekst podnožja kao što je „Stranica 1 od 1” će se pojaviti u donjem levom uglu obrasca.

 5. Da biste testirali kako će izgledati promene na odštampanom obrascu, kliknite na dugme Pregled pre štampanja Slika dugmetana standardnoj traci sa alatkama.

  Napomena: Zaglavlja i podnožja stranica se pojavljuju samo u prozoru Pregled pre štampanja i štampanog obrasca i neće se pojaviti u običan prozor pregleda.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×