Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Postoji nekoliko načina na koje možete da koristite mobilni uređaj da biste dodali specijalne znakove u dokumente.

Korišćenje tastature za dodir

Dodir tastaturi sadrži ugrađeni specijalnih znakova koji se ne prikazuju na ekranu. Da biste ih videli, pritisnite i držite taster odgovarajućih dok se ne pojavi grupe specijalne znakove ili simbole. Zatim možete odabrati da biste umetnuli znak ili simbol u dokumentu. U ovom primeru, specijalne znakove koji su dostupni za taster e prikazane su u operativnom sistemu Windows Mobile.

Specijalni znakovi

Instaliranje aplikacije ili programskih dodataka koji uključuju tastature simbola i specijalnih znakova

Postoje aplikacije nezavisnih proizvođača tastature koji pružaju simbola ili specijalne znakove u Google Play prodavnice (za Android uređaje), prodavnicu aplikacija ili iTunes (za iPad i iPhone) ili Microsoft Store (za Windows mobilnim uređajima). Pretraga simbola ili pretragu za određeni tip simbol koji su vam potrebni (na primer, matematičkih simbola).

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×