Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da navedete da li Microsoft Outlook bi trebalo da zatraži da izaberete između rada na mreži ili van mreže sa Microsoft Exchange Server nalog ili uvek Pokreni u režimu rada na mreži kada Exchange poštanskog sandučeta koja je dostupna.

Napomena:  Potreban je Microsoft Exchange Server nalog.

  1. Izaberite karticu Datoteka.

  2. Izaberite stavku Postavke naloga, a zatim Postavke naloga.

    Stavka „Postavke naloga“ u prikazu „Backstage“

  3. Na kartici E-pošta izaberite Exchange nalog, a zatim kliknite na dugme Promeni.

  4. Kliknite na dugme Još postavki.

  5. Na kartici Opšte postavke, u okviru za grupisanje Pri pokretanju izaberite opciju Automatski otkrij stanje veze ili opciju Ručno upravljanje stanjem veze.

Više informacija o ove dve opcije

Automatsko otkrivanje povezivanje stanje    Pokretanja programa Outlook u režimu rada van mreže ako veze sa Exchange serverom nije dostupna.

Ručno upravljanje stanjem veze    Kada se Outlook pokrene, bićete upitani da odaberete da li želite da radite na mreži ili van mreže. Ova opcija vam pruža mogućnost da radite van mreže, čak i ako veze sa Exchange serverom je dostupna.

Napomena: Ako niste podesili Outlook za rad van mreže i ne koristite Keširani režim Exchange servera, Outlook podataka nije dostupna kada postoji veza sa Exchange serverom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×