Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Možete da kontrolišete da li želite da upućujete Lync audio i video pozive i delite sadržaj sastanka koristeći samo Wi-Fi mrežu ili želite da koristite mobilnu vezu za prenos podataka kad niste povezani sa Wi-Fi mrežom.

Da biste prikazali ili promenili postavke korišćenja podataka:

  • Na ekranu „Moje informacije“ dodirnite Opcije. Wi-Fi postavke će biti prikazane na vrhu ekrana. U opciji Zahtevanje Wi Fi… dodirnite postavku koju želite da promenite.

Ovo su moguće postavke, podrazumevane vrednosti i njihova značenja:

Tip korišćenja podataka

Podrazumevana postavka

Šta ovo znači

Šta se dešava ako promenite ovu postavku…

Zahtevanje Wi-Fi mreže za VoIP

ISKLJUČENO

Lync će pokušati da koristi Wi-Fi vezu za obavljanje Lync poziva, ali kada niste povezani sa Wi-Fi mrežim, Lync će koristiti mobilnu vezu za prenos podataka.

...na UKLJUČENO: Ako ste povezani sa Wi-Fi mrežom, Lync će pokušati da koristi Wi-Fi mrežu za pozive. Ako niste povezani sa Wi-Fi mrežom kada upućujete audio ili video poziv, Lync vas poziva na broj koji navedete. U ovom scenariju bićete povezani samo sa zvučnim delom Lync poziva. Video neće biti dostupan. To može dovesti do upotrebe minuta tarifnog paketa za mobilni telefon.

Zahtevaj Wi-Fi za video

UKLJUČENO

Lync će koristiti samo Wi-Fi mrežu za upućivanje Lync video poziva. On nikad neće koristiti mobilnu vezu za prenos podataka za slanje ili primanje video prikaza.

...na ISKLJUČENO: Lync će koristiti mobilnu vezu za prenos podataka za slanje i prijem video zapisa kada niste povezani sa Wi-Fi mrežom. Ako ste povezani sa Wi-Fi mrežom, Lync će pokušati da koristi Wi-Fi mrežu za video. Video nije dostupan za pozive koji se povezuju putem broja mobilnog telefona preko mobilne mreže za prenos glasa.

Zahtevanje Wi-Fi mreže za sadržaj

UKLJUČENO

Lync će koristiti samo Wi-Fi mrežu za prijem sadržaja sastanka. On neće koristiti mobilnu vezu za prenos podataka za prijem sadržaja sastanka.

...na ISKLJUČENO: Lync će koristiti mobilnu vezu za prenos podataka da bi vam omogućio da primate sadržaj sastanka kad niste povezani sa Wi-Fi mrežom. Ako ste povezani sa Wi-Fi mrežom, Lync će pokušati da koristi Wi-Fi mrežu za prijem sadržaja sastanka.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×