Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Predstavljamo novo iskustvo u programu Outlook na Vebu koji podržava Microsoft To Do. Klijenti koji kliknu na ikonu zadaci u novom programu Outlook na vebu sada će se spustiti u Zaduženja. To znači da će Zaduženja na vebu sada biti licenciran putem razmene online, a ne kroz Zaduženja planove. Zaduženja licence i dalje će zadržati pristup Zaduženja za Windows, iOS i android.

Ako želite da nastavite da upravljate pristupom Zaduženja na vebu za organizaciju, preporučujemo da razmatrate sledeće opcije:

  1. Ažurirajte konfiguraciju zakupca da biste omogućili ili onemogućili novi Outlook na vebu

  2. Ažurirajte mrežnu konfiguraciju tako da omogućite ili blokirate pristup https://to-do.Office.com

Imajte u vidu da dovršavanje koraka 2 možete da preskoćite korak 1 može da ostavi krajnjim korisnicima slabo iskustvo, jer postoji šansa da će otvoriti nova iskustva zadataka, koja aplikacija pokreće mreža mreži ne dopušta pristup. Zatim će morati da se ponovo kreću ka programu Outlook ili nekoj drugoj funkciji i odjavi novi Outlook za pristup klasičnom radu zadatka.

Podsetnik: dok Zaduženja na vebu više ne upravlja Zaduženja licencama, vidljivost pločice u pokretanju aplikacija i dalje zavisi od omogućene licence Zaduženja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×