Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Možete da dodate ili uredite beležnicu OneNote koju je Lync korisnik podelio na sastanku na mreži. Međutim, možete i sami deliti beležnicu ako koristite aplikaciju Lync Web App. Da biste uredili deljenu beležnicu, morate imati odgovarajuće dozvole.

Možete dodati novi odeljak deljenoj beležnici. Postavite pokazivač na ikonu deljenja, kliknite na karticu ONENOTE i kliknite na beležnicu da biste je otvorili u novom prozoru. Sada možete urediti beležnicu i dodati odeljak.

Beležnica koja je jednom već deljena, uskladištena je u korpi za sadržaj. Ako imate dozvole izlagača na sastanku, onda možete ponovo da delite prethodno deljenu beležnicu i uklonite deljenu beležnicu iz dijaloga Beleške. Postavite pokazivač na ikonu deljenja, izaberite karticu ONENOTE i izaberite stavku Upravljanje beleškama da biste otvorili dijalog Beleške.

Ponovo deljenje beležnice: Kliknite na dugme Deli za beležnicu koju želite ponovo da delite.

Uklanjanje beležnice: Kliknite na dugme Ukloni za beležnicu koju želite da izbrišete.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×