Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kad napravite projekat u programu Project Web App, možda ćete zaključiti kako morate da promenite neke opšte informacije o projektu, kao što su ime projekta, opis ili vlasnik. Način na koji unosite izmene u postojeći projekat se razlikuje u zavisnosti od toga da li je reč o projektu SharePoint liste zadataka, gde se zadacima upravlja pomoću liste zadataka na lokaciji projekta, ili o projektu preduzeća, gde se zadacima upravlja u programu Project Web App.

Napomena:  Ako je potrebno, možete i da promenite predložak koji se koristi za projekat. Više informacija potražite u članku Promena predloška projekta.

Da biste uredili detalje projekta SharePoint liste zadataka, uradite sledeće:

 1. Idite na stranicu Detalji projekta :

  • U programu Project Web App, na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Projekti. Kliknite na ime projekta koji uređujete da biste otvorili lokaciju projekta. Na traci za brzo pokretanje lokacije projekta izaberite stavku Detalji projekta.

  • Na lokaciji projekta, na traci za brzo pokretanje izaberite stavku Detalji projekta.

 2. Promenite informacije na stranici Detalji projekta, a zatim na kartici Projekat, u grupi Projekat kliknite na dugme Sačuvaj.

 3. Kad unesete izmene u projekat, na kartici Projekat, u grupi Projekat kliknite na dugme Zatvori.

Da biste uredili detalje projekta preduzeća, uradite sledeće:

 1. Otvorite projekat za uređivanje.

 2. Ako koristite Project Server 2013: na traci za brzo pokretanje, u okviru imena projekta izaberite stavku Detalji projektaili bilo koju drugu vezu do stranice sa informacijama o projektu, da biste izmenili.

  Ako koristite Project Server 2016: prikazaće se direktno u odeljku Detalji projekta da unesete promene.

 3. Kad unesete ispravke, na kartici Projekat, u grupi Projekat kliknite na dugme Sačuvaj da biste sačuvali izmene i objavili ih kako bi drugi mogli da ih vide.

 4. Na kartici Projekat, u grupi Projekat kliknite na dugme Zatvori. Možete odabrati da prijavite projekat ili da ostane odjavljen.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×