Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Opcije evidentiranja grešaka možete izabrati u prozoru Lync Opšte opcije. Evidencija grešaka je tekući zapis unutrašnjih operacija računara. Nivoe vođenja evidencije obično podešava tim podrške kada je softver instaliran i ne mora da se menja. Međutim, možda će vam povremeno biti zatraženo da pošaljete evidenciju grešaka da biste analizirali problem u programima Lync ili Windows, u kom slučaju ćete možda morati da znate kako da promenite postavke i prikupite informacije o greškama, kao što je opisano u ovom članku.

Imate problema sa prijavljivanjem u Lync ?

Ako ne možete da se prijavite u Lync, postoje neke stvari koje možete sami da isprobate pre nego što se obratite timu podrške. Na glavnoj Lyncza prijavljivanje izaberite stavku Potrebna vam je pomoć oko prijavljivanja? za predloge. Ako još uvek imate probleme, možete da kontaktirate tim podrške i pratite njihova uputstva, što može da obuhvati i uključivanje evidencija grešaka.

Izaberite nivo vođenja evidencije za Lync

Važno:  Pre nego što Lync postavke evidentiranja ili omogućite Windows evidentiranje događaja, pregledajte dodatak izjavi o privatnosti za Microsoft Skype za posao.

 1. U glavnom Lync prozoru kliknite na dugme Opcije, a zatim Dugme alatke „Opcije“stavku Opšte.

 2. U prozoru "Opšte opcije", u okviru Evidentiranje kliknite na strelicu padajućeg menija pored stavke Evidentiranje u programu Lync i izaberite nivo vođenja evidencije koji želite:

  • Kompletno: Kreira datoteku evidentiranja koja sadrži detaljne informacije.

  • Malo: Zapisuje informacije rezimea i prikuplja informacije o određenim greškama.

  • Isključeno (podrazumevano): Ne zapisuje informacije.

Omogućavanje ili onemogućavanje Windows evidentiranja događaja

 • U prozoru "Opšte opcije", u okviru Evidentiranje potvrdite izbor (da biste omogućili evidentiranje) ili opozovite izbor u polju za potvrdu (da biste onemogućili evidentiranje) pored stavke Takođe uključite Windows evidentiranje događaja za Lync za prikupljanje informacija o rešavanju problema.

Pronalaženje i prikupljanje informacija iz datoteke Lync evidencije

 1. U programu File Explorer, pomerite se do fascikle Tracing u direktorijumu korisničkog profila, na primer, C:\Users\<vaš_pseudonim>\AppData\Local\Microsoft\Office\15.0\Lync\Tracing. (Ako ste upravo omogućili Lync vođenje evidencije, moraćete da se odjavite iz programa Lync a zatim da se ponovo prijavite da bi datoteke evidencije trebalo da se kreiraju.)

 2. Komprimujte (ili zipujte) fasciklu Tracing.

 3. Ako vas je tim podrške uputio na to, pošaljite komprimovanu fasciklu timu podrške.

Prikaz i prikupljanje informacija iz Windows evidencije događaja

 1. Uradite nešto od sledećeg:

  • U Windows Vista kliknite na dugme Pokreni i > Svi programi, a zatim izaberite stavku Pribor > Pokreni.

  • U operativnom sistemu Windows 7 izaberite stavke Start > Pokreni.

 2. U polju Otvori otkucajte eventvwr i kliknite na dugme U redu.

 3. U Prikazivač događaja, u oknu sa leve strane kliknite dvaput na dugme Windows Evidencije, a zatim izaberite stavku Aplikacija.

 4. Kliknite dvaput na listu za grešku Lync koju pokušavate da pronađete (obično najnovija greška Lync ) da biste prikazali detalje o grešci.

 5. Ako vas je tim podrške usmerio da to uradite, u dijalogu Svojstva događaja kliknite na dugme Kopiraj da biste kopirali tekst greške. Informacije o grešci nalepite u tekstualnu datoteku ili e-poruku da biste ih poslali timu podrške.

Vrh stranice

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×