Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Word za Android telefone je besplatno preuzimanje iz prodavnice Google Play. Pošto ga instalirate, pratite ovaj animirani vodič da biste dobili neke brze savete.

Gde se nalaze kartice trake? Kako da nešto uredim?

Dodir prstom na dugme „Prikaži traku“ i „Početak“, nakon čega se pojavljuju kartice „Početak“, „Umetanje“, „Raspored“, „Redigovanje“ i „Prikaz“

Pokušavate da uredite datoteku ili pokušavate da pronađete dugme? Prvo se prijavite i otvorite datoteku. Zatim dodirnite dugme Prikaži traku Dugme „Prikaži traku“, a zatim dodirnite Početak.

Zatvaranje tastature

Dodir prstom na Android dugme „Nazad“ radi zatvaranja tastature

Da li tastatura prekriva vaš rad? Na telefonu dodirnite dugme Nazad. Imajte na umu da dugme „Nazad“ može izgledati malo drugačije od onog koje je prikazano ovde.

Kucanje nije moguće? Sakrijte traku.

Dodir prstom na dugme „Sakrij traku“ sa desne strane

Ako želite da kucate, prvo sakrijte traku. Savet: Traku možete da sakrijete i pomoću dugmeta telefona Nazad .

Postavljanje kursora

Finger taps document, finger taps and drags cursor to exact place

Dodirnite bilo gde u tekstu čak i ako to nije ono što želite. Dodirnite i zadržite plavi regulator Regulator kursora i prevucite kursor tačno na mesto koje vam treba.

Izaberite reč ili pasus

Finger double taps word, taps Show Ribbon button, Bold. Finger tripe-taps paragraph, taps Show Ribbon, size 12

Dvaput dodirnite reč da biste je izabrali. Za pasus ili red na listi, dodirnite tri puta da biste ga izabrali.

Lakše čitanje i uređivanje

Finger taps Reflow button, document display changes to reading mode, finger taps Print Layout button, document display changes back

Dodirnite dugme mobilni prikaz da biste videli prikaz dokumenta koji je optimizovan za telefon. Kada završite, možete da vidite kako da se odštampaju tako što ćete dodirnuti dugme " Raspored štampanja " Dugme „Raspored za štampanje“.

Ima toga još

Imamo još tri animirana vodiča za Android telefon:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×