Završena je podrška za Office 2003

Poslednji put ažurirano 28.10.2014.

Podrška za Office 2003 je završena.    Sve Office 2003 aplikacije nastaviće da funkcionišu. Međutim, možete se izložiti ozbiljnim i potencijalno štetnim bezbednosnim rizicima. Izvršite nadogradnju na noviju verziju sistema Office kako biste ostali u toku sa svim najnovijim funkcijama, zakrpama i bezbednosnim ispravkama.

Podrška i ispravke za Office 2003 više nisu dostupni. Office 2003 proizvodi više ne primaju sledeće:

  • Pomoć za podršku

  • Ispravke sadržaja na mreži

  • Ispravke softvera sa lokacije Microsoft Update

  • Bezbednosne ispravke koje vam pomažu da zaštitite računar od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamernog softvera, koji mogu da vam ukradu lične informacije.

Iako ćete i dalje moći da pokrenete Office 2003, možete da nadogradite noviju verziju sistema Office da biste dobili stalnu podršku i ispravke.

Napomena: Ako vaša organizacija koristi Office 2003, više informacija potražite na kraju stranice podrške za Windows XP SP3 i Office 2003.

Kako da proverim koju verziju sistema Office koristim?

Da biste utvrdili koju verziju sistema Office koristite, pratite korake iz sledećeg članka: „Koju verziju sistema Office koristim?

Više informacija o životnom ciklusu podrške

Za više informacija o životnom ciklusu podrške za ove verzije sistema Office posetite lokaciju Veb stranica životnog ciklusa Microsoft podrške.

Da biste saznali više o smernicama za podršku, pročitajte članak Najčešća pitanja o smernicama za životni ciklus Microsoft podrške.

Napomena: Podrška za operativni sistem Windows XP SP3 se takođe završava 8.aprila 2014. Za više informacija posetite stranicu podrška se završava za neke verzije operativnog sistema Windows.

Budite korak ispred uz Microsoft 365

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×