Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano 28.10.2014.

Podrška za Office 2003 je završena.    Sve Office 2003 aplikacije će nastaviti da funkcionišu. Međutim, možete se izložiti ozbiljnim i potencijalno štetnim bezbednosnim rizicima. Izvršite nadogradnju na noviju verziju sistema Office kako biste ostali u toku sa svim najnovijim funkcijama, zakrpama i bezbednosnim ispravkama.

Kupite ili isprobajte Microsoft 365

Podrška i ispravke za Office 2003 više nisu dostupni. Office 2003 proizvodi više ne primaju sledeće:

  • Pomoć za podršku

  • Ispravke sadržaja na mreži

  • Ispravke softvera sa lokacije Microsoft Update

  • Bezbednosne ispravke koje vam pomažu da zaštitite računar od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamernog softvera, koji mogu da vam ukradu lične informacije.

Iako ćete i dalje moći da pokrenete i pokrenete Office 2003, možda ćete želeti da nadogradite na noviju verziju sistema Office da biste stalno dobijali podršku i ispravke.

Napomena: Ako vaša organizacija koristi Office 2003, više informacija potražite na kraju stranice podrške za Windows XP SP3 i Office 2003.

Kako da proverim koju verziju sistema Office koristim?

Da biste utvrdili koju verziju sistema Office koristite, pratite korake iz sledećeg članka: „Koju verziju sistema Office koristim?

Više informacija o životnom ciklusu podrške

Za više informacija o životnom ciklusu podrške za ove verzije sistema Office posetite veb stranicu životnog ciklusa Microsoft podrške.

Da biste saznali više o smernicama podrške, pročitajte najčešća pitanja o smernicama životnog ciklusa Microsoft podrške.

Napomena: Podrška za Windows XP SP3 se završila 8. aprila 2014. Više informacija potražite na stranici Podrška za Windows XP je završena .

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×