Čuvar ekrana sa padajućeg menija

Autor:

"Soumitra Sengupta MVP"

PRAVNA RJEŠENJA ZA SADRŽAJ U ZAJEDNICI

KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE ČINE NIKAKVE IZJAVE O PRIKLADNOSTI, POUZDANOSTI ILI ISPRAVNOSTI INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE OVDE NALAZE. SVE TAKVE INFORMACIJE I SRODNA GRAFIKA OBEZBEĐUJU SE "KAKAV JESTE" BEZ GARANCIJE BILO KOJE VRSTE. KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE TVRDE SVE GARANCIJE I USLOVI U VEZI SA OVIM INFORMACIJAMA I SRODNIM GRAFIKAMA, UKLJUČUJUĆI SVE PODRAZUMEVANE GARANCIJE I USLOVE ZA PRODAJU, PRILAGOĐENOST ODREĐENOJ NAMENI, RADNE POTREBE, TITULE I NEPOVREDIVOST. IZRIČITO SE SLAŽETE DA MICROSOFT I/ILI NJEGOVI DOBAVLJAČI NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO KOJE DIREKTNE, INDIREKTNE, KAZNENE, SLUČAJNE, POSEBNE, POSLEDIČNE ŠTETE ILI BILO KOJU ŠTETU, BEZ OGRANIČENJA, ŠTETE ZA GUBITAK KORIŠĆENJA, PODATKE ILI PROFIT, KOJI PROISTIČU IZ ILI NA BILO KOJI NAČIN POVEZAN SA UPOTREBOM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠĆENJA INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE NALAZE U OVOM DOKUMENTU, BILO DA SE RADI O UGOVORU, TORT, NEMARNOSTI, STROGI ODGOVORNOSTI ILI NEKOM DRUGOM, ČAK I AKO SU KORPORACIJI MICROSOFT ILI BILO KOJI OD NJEGOVIH SNABDEVAČA SAVETOVANO

Rezime

Kada neko pokuša da promeni čuvar ekrana, on ili ona ne može da je promeni dok je meni padajućeg menija "čuvar ekrana" veoma izgrežena.

Simptome

Kada neko pokuša da promeni čuvar ekrana, on ili ona ne može da je promeni dok je meni padajućeg menija "čuvar ekrana" veoma izgrežena.

Izazvati

Do ovoga dolazi ako je smernica za čuvar ekrana podešena pomoću smernica grupe ili registratora.

Rezoluciju

Da biste rešili ovaj problem:-Počnite>pokrenite>tip programa Regedit >kliknite na dugme "u redu" ili pritisnite taster ENTER. sada pređite na sledeće lokacije:-HKEY_CURRENT_USER \Software\Policies\Microsoft\Windows\Control Panel\radna površina sada Saznajte "SCRNSAVE". EXE u desnom oknu i izbrišite je. HKLM\Software\Policies\Microsoft\Windows\Control Panel\radna površina sada Saznajte PISNSAVE. EXE u desnom oknu i izbrišite je. Zatvorite Registry Editor i ponovo pokrenite mašinu. 

VIŠE INFORMACIJA

Pre nego što izbrišete ili izmenite neki ključ registratora, morate da napravite rezervnu kopiju registratora. Pogledajte:-Kako da napravite rezervnu kopiju, uredite i vratite registrator u operativnom sistemu Windows XP i Windows Server 2003

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×