Podrška za Internet Explorer 11 je završena

Podrška za Internet Explorer 11 je završena 15. juna 2022. Ako bilo koji sajt koji posetite zahteva Internet Explorer 11, možete ga ponovo učitati u režimu Internet Explorer Microsoft Edge. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge za brže, bezbednije i modernije iskustvo pregledanja veba. 

Prvi koraci uz Microsoft Edge

Neki studenti su ga pomenuli da, prilikom otvaranja veb stranice pomoću programa Internet Explorer, ona umesto toga dolazi na mobilnu stranicu. Zaљto je tako?

Ovaj problem bi se javio u programu Internet Explorer ili pregledačima koji su zasnovani na programu Internet Explorer ako privremena fascikla postane pretpunjena. Na primer, stranice su u haosu, video zapisi su zaglavljeni i veb stranice ne mogu ispravno da se prikaže.  

U slučaju ovih neuspeha, čišćenje keša može biti dobro rešenje.


Određeni koraci:

 1. Pritisnite jednom "Alt" na tastaturi da biste otvorili traku sa alatkama i izaberite stavku "Alatka – brisanje istorije pregledanja" (ili pritisnite tastere "Ctrl+Shift+Del" direktno na tastaturi).

  alternativni tekst
   

 2. Kada se prozor istorije pojavi, proverite "Internet privremena datoteka", a zatim kliknite na dugme "Izbriši" da biste izbrisali istoriju.

  alternativni tekst
   

 3. Ponovo otvorite veb stranicu da biste videli da li je problem rešen.

  Ako to ne uspe, možemo da odaberemo Internet Explorer.  alternativni tekst Uspostavljanjem početnih vrednosti, razni problemi pregledača Internet Explorer mogu da se reše efikasno.
 


Ako to ne funkcioniše isto, predloženo vam je da istražite Forum da biste videli sjajna rešenja.

Pozdravljamo sve vaše komentare i predloge!

alternativni tekst

Nakon iskustva sa EeeKB, ako vreme to dozvoljava, ocenite ovaj članak u tabeli povratnih informacija na dnu stranice. Cenićemo vašu pomoć za naše poboljšanje. Sve preporuke ili dobre ideje takođe će biti dobrodošle u odeljku "Dodatni komentari". (Za brže rešenje problema tehnički upiti mogu da se dodaju u diskusiju u odgovarajućim objavljenim porukama u Microsoft zajednici)
 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×