Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Koristite Delve da biste upravljali svojim Microsoft 365 profilom, kao i da biste otkrivali i organizovali informacije koje su vam trenutno najzanimljivije – bilo gde u usluzi Microsoft 365.

Delve nikada ne menja dozvole, tako da ćete videti samo dokumente kojima već imate pristup. Druge osobe neće videti vaše lične dokumente. Saznajte više o privatnosti.

  • Da biste otvorili Delve, izaberite stavku Delve u pokretanju aplikacija u usluzi Microsoft 365 ili otvorite delve.office.com u pregledaču. Ako je potrebno, prijavite se pomoću poslovnog ili školskog naloga.

Delve prikazuje osobe i dokumente koji su vam bitni
  • Kliknite na nečije ime ili sliku bilo gde u usluzi Delve da biste videli dokumente na kojima rade ili da biste saznali više o njima.

  • Kada pronađete dokument koji vas interesuje, označite ga kao omiljenog ili ga dodajte na tablu kako biste se kasnije lako vratili na njega.

  • Tražite osobe, dokumente ili table.

Povratne informacije nam pomažu da učinimo Delve još boljim. Koristite dugme Povratne informacije u gornjem desnom uglu da biste prosledili eventualne probleme, ideje ili pohvale.

Pošaljite povratne informacije za Delve

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×