Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Dobijate neku od sledećih poruka o greškama.

Poruka o grešci 1

Izvini što smo imali problema povezivanje sa istaknutih predložaka i tema i ne mogu da ih pokažem. pokušaj ponovo Rad van mreže

Poruka o grešci 2

Žao nam je, imali smo problema sa dobijanjem istaknutih predložaka i ne možemo odmah da ih pokažemo. Pokušaj ponovorad van mreže

Poruka o grešci 3

Imamo problema sa aktiviranjem sistema Office. Do ovoga je možda došlo zbog mrežnog ili privremenog problema usluge. Uverite se da ste povezani sa Internetom. Prilikom rešavanja problema ćemo aktivirati sistem Office.

Poruka o grešci 4

Žao nam je, ne možemo da se povežemo sa vašim nalogom. Pokušajte ponovo kasnije.

Uzrok

Komponente bezbednih kanala (Schannel) u operativnom sistemu Windows 7 koje podržavaju TLS 1,1 i 1,2 su onemogućene. Pošto ove verzije protokola nisu podrazumevano omogućene u operativnom sistemu Windows 7, windows Server 2008 R2 ili Windows Server 2012 R2, morate konfigurisati srodne postavke registratora da biste se uverili da Microsoft Office aplikacije mogu uspešno da koriste TLS 1,1 i 1,2.

Rešenje

Važnim Pažljivo sledite korake u ovom odeljku. Ako nepravilno izmenite registrator, može doći do ozbiljnih problema. Pre nego što je izmenite, napravite rezervnu kopiju registratora za restauraciju u slučaju da dođe do problema.

Da biste otklonili ovaj problem, pokrenitealatku za jednostavne ispravke. Alatka dodaje podršku za stavku registratora za podrazumevani sekurene protokole . Ovo omogućava administratoru sistema da navede koji SSL protokoli treba da se koriste prilikom korišćenja zastavice WINHTTP_OPTION_SECURE_PROTOCOLS .

Ova ispravka takođe može da omogući određene aplikacije koje su napravljene za korišćenje " WinHTTP '' podrazumevana zastavica za upotrebu novije tls 1,2 ili TLS 1,1 protokoli bez korišćenja dopuna aplikacija.

Jednostavno ispravljanje dodaje i bezbedne protokole na sledećoj lokaciji registratora da bi se omogućilo omogućavanje TLS 1,1 i 1,2 za Internet Explorer.

Važno

Možete i da primenite ispravku tako što ćete ručno dodati potključ registratora. Konsultujte se sa timom grupe da biste utvrdili odgovarajući metod za korišćenje.

Za TLS 1,1

Lokacija registratora:HKEY_LOCAL_MACHINE \system\currentcontrolset\kontrol\securityprovajers\skanal\protokols\tls 1.1 \ Client DWORD naziv: DisabledByDefault DWORD vrijednost: 0

  Za TLS 1,2

Lokacija registratora:HKEY_LOCAL_MACHINE \system\currentcontrolset\kontrol\securityprovajers\skanal\protokols\tls 1.2 \ Client DWORD naziv: DisabledByDefault DWORD vrijednost: 0

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×