Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Primenili ste Microsoft Exchange Server 2013 i Microsoft Exchange Server 2010 u okruženju suživota.

  • Sve poštanske sandučiće nalaze se u Exchange Server 2010.

  • Pokazivač postavljen svih zapisa DNS servera Microsoft Exchange 2013 Klijentski pristup za povezivanje klijenta.

U ovom slučaju, kada Internet poruka Access Protocol (IMAP) klijent šalje mogućnost komande za ID i pokret koji može biti korišćen u zamenu Server 2013, Exchange Server 2010 ne možete odgovoriti ove komande. Pored toga, sljedeća poruka o pogrešci je bacio:

LOŠA komandna greška. 12

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što Exchange Server 2010 ne podržava IMAP potencijale za ID "i" potez komande koje su podržane u zamjenu Server 2013.

Rezolucija

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte Kumulativna ispravka 9 za Exchange Server 2013, a

Kreiranje premostite postavku na sledeći način:

Novi SettingOverride < poništiti ime - > komponenta Imap-sekcija RfcIDImapCafe-razlog „Onemogući ID komanda u Cafe” – parametri @("Enabled=false")

Kada sve poštanske sandučiće prebačeno je na Exchange Server 2013 ili Exchange Server 2016, na Postavljanje premošćavanje mogu se ukloniti tako što ćete koristiti za uklanjanje-SettingOverride commandlet.

Zaobilazno rješenje

Da biste rešili ovaj problem, ručno postavite nazad DNS zapise Exchange 2010 Klijentski pristup serverima za vezu klijenta.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija o onemogućavanju IMAP komande u Cafe nakon što instalirate kumulativnu ispravku 9, pokrenite sledeću PowerShell cmdlet:

Novi SettingOverride < poništiti ime - > komponenta Imap-sekcija RfcIDImapCafe-razlog „Onemogući ID komanda u Cafe” – parametri @("Enabled=false")Ako želite da ponovo omogućite komandu "ID", morate ukloniti prethodnu postavku premošćavanje pokretanjem na cmdlet Remove-SettingOverride < ime komande > .

Napomena

  • Za parametar < poništiti ime > možete koristiti bilo koje ime, kao što su „DisableID”. Slično tome, možete navesti svoj razlog za – razlog parametar.

  • Možda želite da onemogućite komanda potez da budemo sigurni. Da biste to uradili, drugi New-SettingsOverride komanda "Pokreni" pomoću različitih premošćavanje ime i zamenite vrednost parametra sekcije kao RfcMoveImapCafe.

  • Kada pokrenete komandu, to bi trebalo da bi stupio na snagu u roku od 15 minuta.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×