„Ne može da pronađe čvor /x:retEnviNFe / x: dhRecbto u poruku” poruka o grešci kada primite u XML datoteku iz Bahia državne web servis verzije 2.0 u Microsoft Dynamics AX 2009 Service Pack 1 (SP1) sa ispravkom lokalizaciju Brazil NFe...

Template: AX Hotfix Template

BUG #: 142966 (Content Maintenance)BUG #: 24543 (AXSE)

Ovaj članak se odnosi na Microsoft Dynamics AX za region brazilski (br).

Simptomi

Pretpostavimo da omogućite funkcionalnost Brazil Trejsi fiskalni Eletrônica (NF-e) u Microsoft Dynamics AX 2009 Service Pack 1 (SP1) sa slojem brazilski lokalizaciju instaliran. Primite XML datoteku iz Bahia državne web usluga verzija 2.0. U ovoj situaciji, kada sistem čita XML datoteku, dobijete poruku o grešci koja je slična sledećoj:

Nije moguće pronaći čvor /x:retEnviNFe / x: dhRecbto u poruci.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što je XML datoteka koji je dobio od države Bahia web usluga verzija 2.0 ne sadrži oznaku < dhRecebto > . Međutim, oznaka je uključen u definiciji šema koja se koristi za proveru valjanosti kreirane XML datoteke.

Rešenje

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka sada je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, to je namenjena isključivo za rešavanje problema opisanog u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeći servisni paket za Microsoft Dynamics AX 2009 ili sledeće verzije koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Napomena U posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za podršku mogu biti ukinuti ako stručnjaku za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodne proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatna pitanja u vezi sa podrškom i probleme koji nisu direktno povezani sa datom ispravkom.

This hotfix is not scheduled to be included with Service Pack for Microsoft Dynamics AX 2009.

Informacije o instalaciji

Pre nego što instalirate taj hitni popravak, uverite se da je Microsoft Dynamics AX klijent korisnici odjavljeni sistem. Treba da si jedini klijent korisnika koji je prijavljen kada primenite ovaj prilagodbeni popravak. Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati dozvolu za projektovanje.Napomena Preporučuje se da je korisnički nalog u prozoru Windows prijavljivanja ili u prozoru baze podataka prijavljivanja biti član grupe administratori korisnika u Microsoft Dynamics AX.

Kod se menja

Microsoft obezbeđuje primere programiranja samo radi ilustracije, bez garancije ili podrazumevane. Ovo uključuje, ali nije ograničen na, podrazumevane garancije o mogućnostima prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu. Ovaj članak pretpostavlja da ste upoznati sa programskim jezikom koji se prikazuje i sa alatkama koje se koriste za kreiranje i otklanjanja procedure. Inženjeri podrške Microsoft može pomoći u objašnjavanju određene procedure. Međutim, oni neće menjati ove primere da bi obezbedili dodatne funkcije niti kreirati procedure da bi ispunili vaše određene zahteve.Uvek test Šifra rešava u kontrolisanom okruženju prije primjene zakrpe sa računarima u proizvodnji.Da biste riješili taj problem, slijedite ove korake:

  1. Otvaranje aplikacije objekat drvo (ali).

  2. Otvorite čvor predavanja .

  3. Lokalizovati i otvorite u EFDocMsgFormat_XmlSubmitV2_BR razredu.

  4. Izaberite metod read() .

  5. Komentar sledeći red pomoću dve kose crte (/ /):

    // returnDateTime = this.getNodeContent('/x:retEnviNFe/x:dhRecbto');
  6. Kliknite na dugme Sačuvaj i prevođenju u razredu.

Preduslovi

Morate imati Microsoft Dynamics AX 2009 Service Pack 1 (SP1) sa Brazil Trejsi fiskalni Eletrônica lokalizaciju ispravku i brazilski lokalizaciju sloj koji je instaliran da biste primijenili ovaj hitni popravak.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

974255 Funkcija analize uticaja za Dynamics AX 2009

Napomena Ovo je „Brzo se objavi” članak kreirane direktno iz unutar organizacije Microsoft podrške. Podaci sadržani data je kao-je kao odgovor na pitanja. Kao rezultat brzine u učiniti dostupnom, materijali koji može da sadrži tipografske greške i možda biti revidiran u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Potražite Uslove korišćenja za druge razloge.

Author: maurops;cshimoda
Writer: v-zhipen
Tech Reviewer: maurops;cshimoda;gonodera
Editor:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×