.NET Core 3.1 je osvežen najnovijom ispravkom od 14. septembra 2021. Ovo ažuriranje sadrži pouzdanost i druge ispravke koje nisu bezbednosne. Detalje o ažuriranim paketima možete da vidite u napomenama o izdanju. 

.NET Core 3.1 ispravke servisa su nadogradnje, to jes, najnovija ispravka servisiranje za 3.1 ukloniće prethodnu 3.1 ispravku nakon uspešne instalacije. Na primer, kada je instaliran .NET Core 3.1.19, .NET Core 3.1.18 i starije verzije biće uklonjene sa računara ako ih ima. 

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update za Windows klijentske operativne sisteme i dostupna je u operativnim sistemima WSUS i MU Katalog za Windows Server.

Preduslovi

Ova ispravka će biti ponuđena ako imate .NET Core 3.1 instaliranu na podržanoj verziji sistema Windows.

Ponovo pokreni zahtev

Možda ćete morati ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu ispravku ako se koristi bilo koja datoteka na koju ovo utiče. Preporučujemo da zatvorite sve aplikacije zasnovane na .NET-u pre nego što primenite ovu ispravku.

Podržana Windows verzije

Ova stranica u podržanim verzijama sistema .NET Core 3.1 Windows pruža najnovije detalje o podržanim verzijama operativnog sistema.

Životnicycle .NET podrške

Ova stranica za smernice za podršku za .NET Core i .NET 3.1 pruža najnovije detalje o smernicama za životni životnicy podrške za .NET Core.

Kako da dobijete pomoć i podršku za ovu ispravku

Microsoft podrška

Za pomoć u vezi sa podrškom za .NET Core tehnologije, obratite se Stručnjaku za Microsoft podršku.

Morate da budete na podržanom nivou servisiranje (najnovija dostupna ispravka servisiranje) da biste ispunjavali uslove za podršku.

Podrška zajednice

Podrška zajednice je još jedan odličan način da dobijete pomoć i čak da doprinosite projektima. Detalje možete da vidite na stranici zajednice.

Više informacija

Da biste preuzeli najnoviju .NET ispravku, idite na veb sajt Preuzmi .NET.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×