You have multiple accounts
Choose the account you want to sign in with.

.NET 5.0 je osvežen najnovijim ispravkama od 10. avgusta 2021. Ovo ažuriranje sadrži pouzdanost i druge ispravke koje nisu bezbednosne. Detalje o ažuriranim paketima možete da vidite u napomenama o izdanju. 

.NET 5.0 servisiranje su nadogradnje. Najnovija ispravka servisiranje za 5.0 ukloniće prethodnu ispravku 5.0 nakon uspešne instalacije. Na primer, kada je .NET 5.0.9 instaliran .NET 5.0.8 i starije verzije će biti uklonjene sa računara ako ih ima. 

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update za Windows klijentske operativne sisteme i dostupna u operativnim sistemima WSUS i MU Katalog za Windows Server.

Preduslovi

Ova ispravka će biti ponuđena ako imate .NET 5.0 instaliran na podržanoj verziji sistema Windows

Zahtev za ponovno pokretanje

Možda ćete morati ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu ispravku ako se koristi bilo koja datoteka na koju ovo utiče. Preporučujemo da zatvorite sve aplikacije zasnovane na .NET-u pre nego što primenite ovu ispravku.

Podržane Windows verzije

Ova stranica u podržanim verzijama sistema .NET 5.0 Windows pruža najnovije detalje o podržanim verzijama operativnog sistema.

Životnicycle .NET podrške

Ova stranica sa smernicama za podršku za .NET Core i .NET 5 pruža najnovije detalje o smernicama za životnicy podrške za .NET Core.

Kako da dobijete pomoć i podršku za ovu ispravku

Microsoft podrška

Za pomoć u vezi sa podrškom za .NET Core tehnologije, obratite se Stručnjaku za Microsoft podršku.

Morate da budete na podržanom nivou servisiranje (najnovija dostupna ispravka servisiranje) da biste ispunjavali uslove za podršku.

Podrška zajednice

Podrška zajednice je još jedan odličan način da dobijete pomoć i čak da doprinosite projektima. Detalje možete da vidite na stranici zajednice.

Više informacija

Da biste preuzeli najnoviju .NET ispravku, idite na veb sajt Preuzmi .NET

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×