Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

.NET 5.0 je osvežen najnovijom ispravkom od 8. marta 2022. Ovo ažuriranje sadrži bezbednosne i ne bezbednosne ispravke. Detalje o ažuriranim paketima možete da vidite u napomenama o izdanju. 

.NET 5.0 servisiranje su nadogradnje. Najnovija ispravka servisiranje za 5.0 ukloniće prethodnu ispravku 5.0 nakon uspešne instalacije. Na primer, kada je .NET 5.0.15 instaliran .NET 5.0.14 i starije verzije će biti uklonjene sa računara ako ih ima. 

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update za Windows klijentske operativne sisteme i dostupna u operativnim sistemima WSUS i MU Katalog za Windows Server.

Preduslovi

Ova ispravka će biti ponuđena ako imate .NET 5.0 instaliran na podržanoj verziji sistema Windows.

Zahtev za ponovno pokretanje

Možda ćete morati ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu ispravku ako se koristi bilo koja datoteka na koju ovo utiče. Preporučujemo da zatvorite sve aplikacije zasnovane na .NET-u pre nego što primenite ovu ispravku.

Podržane Windows verzijama

Ova stranica u podržanim verzijama sistema .NET 5.0 Windows pruža najnovije detalje o podržanim verzijama operativnog sistema.

Životnicycle .NET podrške

Ova stranica sa smernicama za podršku za .NET Core i .NET 5 pruža najnovije detalje o smernicama za životnicy podrške za .NET Core.

Kako da dobijete pomoć i podršku za ovu ispravku

Microsoft podrška

Za pomoć u vezi sa podrškom za .NET Core tehnologije, obratite se Stručnjaku za Microsoft podršku.

Morate da budete na podržanom nivou servisiranje (najnovija dostupna ispravka servisiranje) da biste ispunjavali uslove za podršku.

Podrška zajednice

Podrška zajednice je još jedan odličan način da dobijete pomoć i čak da doprinosite projektima. Detalje možete da vidite na stranici zajednice.

Više informacija

Da biste preuzeli najnoviju .NET ispravku, idite na veb sajt Preuzmi .NET

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×