Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

.NET 5.0 je osvežen najnovijom ispravkom od 12. aprila 2022. godine. Ova ispravka sadrži pouzdanost i druge ispravke koje nisu bezbednosne. Detalje o ažuriranim paketima potražite u napomenama uz izdanje. 

Ispravke za servisiranje .NET 5.0 su nadogradnje. Najnovija ispravka za servisiranje za 5.0 ukloniće prethodnu ispravku 5.0 nakon uspešne instalacije. Na primer, kada je .NET 5.0.16 instaliran .NET 5.0.15, a starije verzije će biti uklonjene sa računara ako postoje. 

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update Windows klijentskih operativnih sistema i dostupna je u katalogu WSUS i MU za operativne sisteme Windows servera.

Preduslovi

Ova ispravka će biti ponuđena ako imate .NET 5.0 instaliran na podržanoj verziji programa Windows.

Ponovo pokreni zahtev

Možda ćete morati ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu ispravku ako se koriste neke datoteke na koje to utiče. Preporučujemo da izađete iz svih aplikacija zasnovanih na .NET pre nego što primenite ovu ispravku.

Podržana Windows verzija

Ova stranicana .NET 5.0 podržanim verzijama Windows obezbeđuje najnovije detalje o podržanim verzijama operativnog sistema.

Životni ciklus .NET podrške

Ova stranica sa smernicama podrške za .NET Core i .NET 5.0pruža najnovije detalje o smernicama životnog ciklusa podrške za .NET Core.

Kako da dobijete pomoć i podršku za ovu ispravku

Microsoft podrška

Za pomoć oko .NET Core tehnologija obratite se stručnjaku za Microsoft podršku.

Morate da budete na podržanom nivou servisiranja (najnovija dostupna ispravka za servisiranje) da biste ispunili uslove za podršku.

Podrška zajednice

Podrška zajednice je još jedan odličan način da dobijete pomoć, pa čak i da doprinesete projektima. Detalje potražite na stranici zajednice.

Više informacija

Da biste dobili najnoviju .NET ispravku, idite na veb lokaciju Preuzmi .NET.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×