Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

NET 7.0 je osvežen najnovijom ispravkom od 14. marta 2023. Ova ispravka sadrži nebezbesnosne ispravke. Detalje o ažuriranim paketima potražite u napomenama uz izdanje.

Ispravke servisiranja za .NET 7.0 su nadogradnje. Najnovija ispravka za servisiranje za 7.0 ukloniće prethodnu ispravku 7.0 nakon uspešne instalacije. Na primer, kada je .NET 7.0.4 instalirana .NET 7.0.3 verzija će biti uklonjena sa računara ako postoji. 

Kako da nabavite i instalirate ispravku

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update za Windows klijentske operativne sisteme i dostupna je u katalogu WSUS i MU za operativne sisteme Windows Server.

Preduslovi

Ova ispravka će biti ponuđena ako imate .NET 7.0 instaliran na podržanoj verziji operativnog sistema Windows.

Ponovo pokreni zahtev

Možda ćete morati ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu ispravku ako se koriste neke datoteke na koje to utiče. Preporučujemo da izađete iz svih aplikacija zasnovanih na .NET pre nego što primenite ovu ispravku.

Podržane verzije operativnog sistema Windows

Ova stranica u .NET 7.0 podržanim verzijama operativnog sistema Windows pruža najnovije detalje o podržanim verzijama operativnog sistema.

Životni ciklus .NET podrške

Ova stranica sa smernicama za podršku za .NET Core i .NET 7 pruža najnovije detalje o smernicama životnog ciklusa podrške za .NET Core.

Kako da dobijete pomoć i podršku za ovu ispravku

Microsoft podrška

Za pomoć oko .NET Core tehnologija obratite se stručnjaku za Microsoft podršku.

Morate da budete na podržanom nivou servisiranja (najnovija dostupna ispravka za servisiranje) da biste ispunili uslove za podršku.

Podrška zajednice

Podrška zajednice je još jedan odličan način da dobijete pomoć, pa čak i da doprinesete projektima. Detalje potražite na stranici zajednice.

Više informacija

Da biste dobili najnoviju .NET ispravku, idite na veb lokaciju Preuzmi .NET

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×