Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Imate korisnika šuma i šuma resursa u okruženju Active Directory. Microsoft Exchange Server i Skype za Business Server se nalaze u šumi resursa; Active Directory users hostovanih u šumi korisnika.

  • Kreirate korisnički nalog u šumi korisnika, na primer, korisnik univerzitet. U objectSID je objectSIDU.

  • Kreirajte nalog koji je onemogućen u šumi resursa, na primer, korisnik R, i popunjavanje msRTCSIP-OriginatorSID sa objectSIDU.

  • Omogućite korisniku R u Skype za poslovni 2015 Server sa Sip adresu: sip:user@contoso.com.

  • Na Exchange serveru, kreirate poštansko sanduče za korisnika R sa e-adresom: smtp:user@contoso.com i kreirajte grupu, group@contoso.com, zatim dodajte korisnika R kao član ove grupe.  

  • Na Skajpu za poslovne Server 2015 Kontrolna tabla, izaberite Odgovor grupe, kliknite na grupu, a zatim kliknite na dugme novo da biste kreirali grupu RGS koji koristi ime grupi A i Dodaj agenta korisnika R.

  • Ti kreirajte drugu grupu za RGS koji koristi ime grupe B, izaberite iskoristi postojeću listu distribucije e-pošte u okviru agenata. Unos group@contoso.com adresu liste distribucije koju ste kreirali ranije.

U ovom slučaju, možete dobiti poruku o grešci koja je slična sledećoj:

205 2AE0.12F78 TL_ERROR(TF_COMPONENT) [6]:: [Datum].411.0b2bdc21 (RgsMatchMakingService,ContactCenterModel.ReportMMConfigurationFailureEvent:contactcentermodel.cs(1943)) (000000000141B8B3) ažuriranja konfiguracije otkazivanja, akcija = [kreiranje], stavke = [grupa], identifikator = [IdentifierID], exception=[System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): nije moguće umetnuti duplikat ključa reda u objektu "dbo. Agenata sa jedinstvenog indeksa „IX_Agents_SipAddress”. Vrednost duplikat ključa je (sip:user@contoso.com).

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što ima postojeći unos u tabeli agente koji koriste grupe kao odgovor. Dbo.agent sto će biti popunjena sa različitim Side za korisnika R (invalida račun koji ste kreirali u šumi resursa). Stoga, to izaziva za dupliranje.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte u julu 2018 Kumulativna ažuriranja 6.0.9319.534 za Skajp za poslovne Server 2015, prednji kraj Server i Server ivice.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×