Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Imate korisnika šuma i šuma resursa u okruženju Active Directory. Microsoft Exchange Server i Skype za Business Server se nalaze u šumi resursa; Active Directory users hostovanih u šumi korisnika.

  • Kreirate korisnički nalog u šumi korisnika, na primer, korisnik univerzitet. U objectSID je objectSIDU.

  • Kreirajte nalog koji je onemogućen u šumi resursa, na primer, korisnik R, i popunjavanje msRTCSIP-OriginatorSID sa objectSIDU.

  • Omogućite korisniku R u Skype za poslovni 2015 Server sa Sip adresu: sip:user@contoso.com.

  • Na Exchange serveru, kreirate poštansko sanduče za korisnika R sa e-adresom: smtp:user@contoso.com i kreirajte grupu, group@contoso.com, zatim dodajte korisnika R kao član ove grupe.  

  • Na Skajpu za poslovne Server 2015 Kontrolna tabla, izaberite Odgovor grupe, kliknite na grupu, a zatim kliknite na dugme novo da biste kreirali grupu RGS koji koristi ime grupi A i Dodaj agenta korisnika R.

  • Ti kreirajte drugu grupu za RGS koji koristi ime grupe B, izaberite iskoristi postojeću listu distribucije e-pošte u okviru agenata. Unos group@contoso.com adresu liste distribucije koju ste kreirali ranije.

U ovom slučaju, možete dobiti poruku o grešci koja je slična sledećoj:

205 2AE0.12F78 TL_ERROR(TF_COMPONENT) [6]:: [Datum].411.0b2bdc21 (RgsMatchMakingService,ContactCenterModel.ReportMMConfigurationFailureEvent:contactcentermodel.cs(1943)) (000000000141B8B3) ažuriranja konfiguracije otkazivanja, akcija = [kreiranje], stavke = [grupa], identifikator = [IdentifierID], exception=[System.Data.SqlClient.SqlException (0x80131904): nije moguće umetnuti duplikat ključa reda u objektu "dbo. Agenata sa jedinstvenog indeksa „IX_Agents_SipAddress”. Vrednost duplikat ključa je (sip:user@contoso.com).

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što ima postojeći unos u tabeli agente koji koriste grupe kao odgovor. Dbo.agent sto će biti popunjena sa različitim Side za korisnika R (invalida račun koji ste kreirali u šumi resursa). Stoga, to izaziva za dupliranje.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte u julu 2018 Kumulativna ažuriranja 6.0.9319.534 za Skajp za poslovne Server 2015, prednji kraj Server i Server ivice.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×