Simptoma

Kada koristite RPC unose ili smernice registratora za RPC datum u programu Microsoft Office Outlook 2007 ili u starijoj verziji programa Outlook, a zatim nadogradite na Outlook 2013 ili Outlook 2010, dobijate sledeću poruku na traci zadataka:

Outlook preuzima podatke iz Server_NameMicrosoft Exchange servera.

Reљenja

Da biste rešili ovaj problem za Outlook 2013, uradite sledeće ažuriranje:

2825677 Opis programskog paketa Outlook 2013 Package ispravke: 16 oktobar, 2013Da biste rešili ovaj problem u programu Outlook 2010, uradite sledeće ažuriranje:

2598374 Opis programskog paketa Outlook 2010 Package hitnih ispravki (Outlook-x-none. MSP) 2012:.

Informacije o ključu registratora

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji vam govore kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga se uverite da pažljivo pratite ove korake. Napravite rezervnu kopije pre nego što ga izmenite radi dodatne zaštite. Zatim možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Dodatne informacije o pravljenju rezervne kopije i oporavku registratora u prethodno stanje potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

322756 Kako da napravite rezervnu kopije i vratite registrator u Windowsafer instalirate paket za popravak, kako bismo nam omogućili hitnu ispravku za vas, idite na odeljak "Popravi umesto mene". Ako želite da sami omogućite hitnu ispravku, idite na odeljak "Dozvoli mi da je sredim".

Popravite to za mene

Da biste automatski omogućili hitni popravak, kliknite na dugme Ispravi ili Poveži. Zatim kliknite na dugme pokrene u dijalogu preuzimanje datoteke i slijedite korake u čarobnjaku za popravku.


Primeć

 • Instalirajte ispravku ispravci za verziju programa Outlook koja je opisana u odeljku rešenje pre nego što pokrenete ovo rešenje Fix it.

 • Ovaj čarobnjak je možda na engleskom jeziku. Međutim, automatska ispravka takođe funkcioniše za druge jezičke verzije operativnog sistema Windows.

 • Ako se ne nalazite na računaru koji ima problem, sačuvajte rešenje Fix it na fleš disku ili CD-u, a zatim ga pokrećete na računaru koji ima problem.

 • Rešenje Fix it kreiraće podatke u registratoru i postaviće vrednost u podrazumevano vreme za 10 sekundi (10000 milisekundi). Više informacija o određivanju kako treba da konfigurišete ovu i korake za korišćenje da biste ga promenili, potražite u odeljku "više informacija".

Zatim idite na dugme "dali je to otklonite problem?".

Dozvoli mi da je sredim sam

Kada instalirate paket hitnih ispravki, slijedite ove korake da biste omogućili hitnu ispravku:

 1. Pokrenite uređivač registratora. Da biste to uradili, koristite neku od sledećih procedura, u skladu sa svojom verzijom operativnog sistema Windows.

  • Windows 8: pritisnite taster sa Windows logotipom + R da biste otvorili dijalog "pokreće". Otkucajte regedit.exe, a zatim pritisnite dugme u redu.

  • Windows 7: Kliknite na dugme Start, u polju za pretragu otkucajte regedit.exe, a zatim pritisnite taster ENTER.

 2. Pronađite i kliknite na sledeći potključ registratora:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\x.0\OutlookImajte u vidu da x.0 čuvar mesta predstavlja vašu verziju sistema Office (15,0 = Office 2013, 14,0 = Office 2010).

 3. U meniju uređivanje kliknite na dugme novo, izaberite stavku taster.

 4. Otkucajte RPC, a zatim pritisnite taster ENTER.

 5. Pronađite i kliknite na sledeći potključ registratora:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\x.0\Outlook\RPC Imajte u vidu da x.0 čuvar mesta predstavlja vašu verziju sistema Office (15,0 = Office 2013, 14,0 = Office 2010).

 6. U meniju Uređivanje kliknite na dugme novo, a zatim izaberite stavku DWORD (32-bitni) vrednosti.

 7. Otkucajte Tametoљolpcporuku, a zatim pritisnite taster ENTER.

 8. U oknu sa detaljima, kliknite desnim tasterom miša na funkciju "Timmetoshoru", a zatim izaberite stavku izmeni.

 9. U polju podaci o vrednosti otkucajte broj milimetara koliko želite, a zatim kliknite na dugme u redu.

  Napomena kao podrazumevana vrednost je 10000, što iznosi 10 sekundi. Više informacija o određivanju kako treba da to konfigurišete potražite u odeljku "više informacija".

 10. Izađite iz uređivača registratora.

Više informacija

DWORD Showrpcmessage Word kontroliše koliko dugo u milisekundama, u kojoj će Outlook preuzeti podatke sa servera pre nego što se pojavi poruka u odeljku simptomi. Podrazumevana vrednost je 10000 milisekundi, što iznosi 10 sekundi. Ako želite da se poruka pojavljuje nakon što se pojavi više vremena kada se dogade pojavi, vrednost možete da podesite na veći broj kao što je 30000 za 30 sekundi ili 60000 za 1 minut. Ovo se prikazuje u poruci koja se pojavljuje manje puta zato što se neće pojaviti kada se dese kraće događaji koji se rešavaju posle 15-20 sekundi.

Ako ste u ovom članku pokrenuli rešenje Fix it, DWORD-poruka DWORD će biti postavljena na podrazumevanu vrednost od 10000 milisekundi, što iznosi 10 sekundi. Ako želite da promenite ovo, slijedite ove korake:

 1. Pokrenite uređivač registratora. Da biste to uradili, koristite neku od sledećih procedura, u skladu sa svojom verzijom operativnog sistema Windows.

  • Windows 8: pritisnite taster sa Windows logotipom + R da biste otvorili dijalog "pokreće". Otkucajte regedit.exe, a zatim pritisnite dugme u redu.

  • Windows 7: Kliknite na dugme Start, u polju za pretragu otkucajte regedit.exe, a zatim pritisnite taster ENTER.

 2. Pronađite i kliknite na sledeći potključ registratora:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\x.0\Outlook\RPC\Imajte u vidu da čuvar mesta x. 0 predstavlja vašu verziju sistema Office (15,0 = Office 2013, 14,0 = Office 2010).

 3. U oknu sa detaljima, kliknite desnim tasterom miša na funkciju "Timmetoshoru", a zatim izaberite stavku izmeni.

 4. U polju podaci o vrednosti otkucajte broj milimetara koliko želite, a zatim kliknite na dugme u redu.

  Napomena kao podrazumevana vrednost je 10000, što iznosi 10 sekundi. Više informacija o određivanju kako treba da to konfigurišete potražite u odeljku "više informacija".

 5. Izađite iz uređivača registratora.

Ovu vrednost možete da promenite i za više korisnika kreiranjem i primenom prilagođenih smernica grupe.

Da li je to otklonite problem?

 • Potvrdite da je problem popravljen. Ako je problem rešen, završili ste sa ovim odeljkom. Ako problem nije popravljen, možete da se obratite podršci.

 • Cijenili bismo vaše povratne informacije. Da biste pružali povratne informacije ili da biste prijavili probleme sa ovim rešenjem, ostavite komentar na blogu "Popravi mi ga" ili nam pošaljite e-poruku.

Statusnoj

Microsoft je potvrdio da je ovo problem sa Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×