Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pristupa poštanskom sandučiću Microsoft Exchange Server 2010 pomoću programa Outlook Web App (OWA). U ovom slučaju, kada preuzmete prilog .xls datoteku, a zatim pokušajte da otvorite datoteku, datoteka je prazna. Trenutno, Exchange Server 2010 RTM ne možemo premostiti XML filtriranje za OWA priloge. Nije moguće sačuvati XML priloge iz poruke kada koristite OWA.

Uzrok

Do ovog problema dolazi ako se .xls datoteka sadrži XML podatke. Ako datoteku koja sadrži XML podataka priložena poruci e-pošte, sadržaj XML datoteka je uklonjena kada otvorite ili sačuvate prilog pomoću OWA.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte zbirna ispravka na sledeće:

982639 Opis Update Rollup 4 za Exchange Server 2010Nakon što primijenite ovaj hitni popravak, obezbeđena je nova opcija koja se zove „BypassOwaXmlAttachmentFiltering”. Administrator Exchange servera mogu koristiti opciju " BypassOwaXmlAttachmentFiltering " da konfigurišete Exchange Server ponašanje na ovu oblast.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Opcija " BypassOwaXmlAttachmentFiltering " je u odeljku " appSettings " u Web.Config datoteci:

<appSettings>..<add key = "BypassOwaXmlAttachmentFiltering" value="true" />..</appSettings>

U Web.Config datoteci je na sledećoj lokaciji: < drive >\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V14\ClientAccess\OwaThe BypassOwaXmlAttachmentFiltering opcija omogućava vam da onemogućite XML njuška za priloge da. Napomena Ako je vrednost opcije za BypassOwaXmlAttachmentFiltering postavljena na True, mogu li da vidim XML kontekstu na prilog. Važno Morate da postavite oznaku tipa datoteke .xls u silu Čuvanje listeDirektne datoteke Access postavka stranice u Exchange Management Console da se ovaj prilagodbeni popravak efekta. Da biste postavili tip datoteke na listi Sačuvaj sila, slijedite ove korake:

  1. U Exchange Management Console, izaberite Konfiguracija servera, a zatim kliknite na dugme "Klijentski pristup".

  2. U oknu za radnje pod kartici Outlook Web Access , kliknite na Svojstva.

  3. Ili izaberite karticu Javni pristup datoteci računara ili izaberite karticu Privatni pristup datoteci kompjuter .

  4. Pod direktnim datoteku access, potvrdite okvir Omogući pristup datoteci direktno da dozvoljava korisnicima preuzimanje priloga.

  5. Kliknite na dugme Prilagodi.

  6. Na stranici za Direktan pristup postavke za datoteku , izaberite stavku Sačuvaj je sila. Zatim, postavite u .xls oznake tipa datoteke u dijaloškom okviru Enter oznake tipa datoteke koju želite da primora sačuvali, jedan po jedan na stranici Prisiliti Čuvanje liste , a zatim kliknite na dugme Dodaj.

  7. Triput kliknite na dugme u redu da biste sačuvali postavke.

Za više informacija o tome kako da konfigurišete pristup datoteci javni računar ili privatni računar pristup datoteci, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Opšte informacije o tome kako da konfigurišete pristup datoteci javni računar ili privatni računar pristup datoteci

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×