1. mart 2016. – KB3140743 (verzija OS 10586.122)

Release Date:

Version:

1.3.2016.

verzija OS 10586.122

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ovom ispravkom nije uvedena nijedna nova funkcija ni bezbednosna ispravka operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Poboljšana je pouzdanost u brojnim oblastima, uključujući instalaciju OS i Windows Update ispravki, pokretanje, instaliranje i konfigurisanje OS Windows po prvi put, potvrdu identiteta, nastavak rada iz stanja hibernacije, isključivanje, jezgro, „Start“ meni, skladište, Windows Hello, režime za prikaz, Miracast, AppLocker, Internet Explorer  11, pregledač Microsoft Edge , mrežno povezivanje i otkrivanje, kao i istraživač datoteka.

  • Poboljšane su performanse u generisanju sličica video zapisa, NetLogon prijavljivanju, prodavnici Microsoft Store i potrošnji energije u stanju pripravnosti.

  • Poboljšana je podrška za uređaje, uključujući neke scenarije sa nosivim gadžetima, ekranima i štampačima.

  • Uspostavljanje podrazumevanih vrednosti aplikacije kada je neka postavka registratora izbrisana ili oštećena i jednostavnije obaveštenje o oštećenju.

  • Otklonili smo problem koji je dovodio do gubitka favorita nakon instaliranja ispravki.

  • Otklonili smo nekoliko problema koji su pojedinačno mogli da izazovu neuspeh u pokretanju ili ažuriranju određenih aplikacija ili u kupovini iz aplikacija.

  • Poboljšani kvalitet Cortana glasova i prevoda više jezika u dijalogu programa Internet Explorer.

  • Poboljšana je podrška za aplikacije, fontove, grafiku i prikaz, režim rada u avionu, smernice grupe, PowerShell, MDM, Windows dnevnik, Microsoft Edge, štampanje, ekran osetljiv na dodir, akreditive za roming, resetovanje pritiskom na dugme, Windows UX, lokalne i strimovane video zapise, kvalitet zvuka, izveštavanje o greškama, USMT alatku i kreiranje virtuelnih čvrstih diskova.

Kompletnu listu zahvaćenih datoteka potražite u članku KB3140743.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×