10. april 2018. – KB4093107 (verzija OS 15063.1029)

Release Date:

Version:

10.4.2018.

verzija OS 15063.1029

Napomena  Ovo izdanje takođe sadrži ispravke za Windows 10 Mobile (u verziji OS 15063.1029) u izdanju od 10. aprila 2018.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. Ova ispravka ne sadrži nijednu novu funkciju operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešava problem koji generiše narušavanje pristupa na određenim stranicama u pregledaču Internet Explorer kada prikazuje SVG grafike sa visokom stopom učitavanja.

  • Rešava problem sa sadržajem za štampanje koji generiše ActiveX u pregledaču Internet Explorer.

  • Rešeni su dodatni problemi sa ažuriranjem informacija o vremenskoj zoni.

  • Rešava problem koji može da dovede do prestanka rada usluge App-V na RDS serveru koji hostuje veliki broj korisnika.

  • Rešava problem zbog kog se korisnički nalozi zaključavaju kada se aplikacije premeštaju na deljenu platformu pomoću usluge App-V (npr. XenApp 7.15 u sistemu Windows Server 2016, gde Kerberos potvrda identiteta nije dostupna).

  • Rešava problem koji, u nekim slučajevima, sprečava Internet Explorer u prepoznavanju prilagođenih kontrola.

  • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer, Microsoft Edge, Windows platformu i radne okvire za aplikacije, Microsoft Scripting Engine, komponentu Windows Graphics, Windows Server, Windows jezgro, Windows Datacenter umrežavanje, Windows bežično umrežavanje, Windows Hyper-V i Windows virtuelizaciju i jezgro.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poboljšanja za Windows Update

Microsoft je objavio ispravku direktno za Windows Update klijent radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo kojem uređaju sa operativnim sistemom Windows 10 koji je konfigurisan tako da automatski dobija ispravke sa lokacije Windows Update, uključujući Enterprise i Pro izdanja, biće ponuđena najnovija funkcionalna ispravku za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i smernice za odlaganje iz kolekcije Windows Update za preduzeća. Ovo ne utiče na izdanja dugoročnog servisiranja.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Važno Kada instalirate i servisnu stek ispravku (SSU) (KB4093432) i najnoviju kumulativnu ispravku (LCU) iz Kataloga Microsoft Update, instalirajte SSU pre nego što instalirate LCU.

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4093107.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×