Srodne teme
×

Datum izdavanja:10 decembar, 2019

Verzija: .NET Framework 3,5 i 4,8

U decembru 10, 2019 ispravka za Windows 10 verzije 1903 i windows server 1903 RTM i Windows 10, verzija 1909 i Windows Server, verzija 1909 uključuje kumulativnu poboljšanja pouzdanosti u .net 3,5 i 4,8. Preporučujemo da primenite ovu ispravku kao deo redovne rutine održavanja. Pre nego što instalirate ovu nadopunu, pogledajte sve preduslove i ponovo pokrenite sekcije zahteva .

Poboljšanja kvaliteta i pouzdanosti

ASP.NET

ASP.NET sada je u "Neesite" Zaglavlje kolačića kada HttpCookie. SameSite vrednost je "Nema" da biste smestili predstojeće promene u rukovanje Semesite kolačićima u Chrome. U okviru ove promene, FormsAuth i SessionState kolačići se takođe izdaju sa Samesitom = ' "slaba" umesto prethodne podrazumevane vrednosti "Nema", iako te vrednosti mogu da budu zamenjene u Web. config.

Za više informacija pogledajte: rad sa Samesitnim kolačićima u ASP.net.

Wpf1

Rešava problem kada su neki od WPF aplikacija koje su na jednom monitoru bile usklađene sa operativnim sistemom ili nesvesne deteta-Windows, a koji se pokreću na .NET 4,8, povremeno mogu naići na pad sistema. zbirke. Generic.

CLR2

Rešava problem prilikom kojeg neke aplikacije ClickOnce ili aplikacije koje kreiraju podrazumevani Appdomen sa skupom ograničenih dozvola mogu da poštuju pokretanje aplikacije ili otkazivanje izvršavanja aplikacija ili neočekivano ponašanje. Problem je bio u stanju. AppDomainSetup. TargetFrameworkName je NULL, što dovodi do bilo kakvih čudaca koji omogućavaju vraćanje u .NET Framework 4,0 ponašanja.

1Windows prezentacija Foundation (WPF)2Standardno vreme izvršavanja za jezik (CLR)

Poznati problemi u ovoj ispravci

Međutim, ne postoje poznati problemi sa ovom ispravkom, ova ispravka rešava prethodno poznati problem. Ova zakrpa uključuje poboljšanja u rešavanju poznatog problema diskutovao u KB4519573 koji se javlja nakon primene oktobarskog pregleda vrednosti kvaliteta za .net Framework 4,8. Da biste rešili ovaj problem, instalirajte ispravku za .NET Framework 4,8 za Windows 10 verzije 1903 i Windows Server 1903 RTM i Windows 10, verzija 1909 i Windows Server, verzija 1909 KB4533002.

Nabavljanje i instalacija ispravke

Instalirali ovu ispravku

Ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski sa operativnog sistema Windows Update.

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, posetite Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmiteinformacije o datoteci za kumulativnu ispravku.

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate imati instaliran .NET Framework 3,5 i 4,8 .

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računar kada primenite ovu ispravku ako se koriste neke od njih. Preporučujemo da napustite sve aplikacije zasnovane na programu .NET Framework pre nego što primenite ovu ispravku.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka zamenjuje Prethodno objavljene ispravke 4519573 i 4515871.

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu ispravku

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×