Srodne teme
×

Datum izdanja:

10.9.2019.

Verzija:

Samo bezbednosna ispravka

VAŽNO Proverite da ste instalirali sve potrebne ispravke u odeljku Kako da preuzmete ovu ispravkupre instaliranja ove ispravke. 

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

  • Pruža zaštitu od nove potklase ranjivosti bočnog kanala pri spekulativnom izvršavanju, poznate kao Uzorkovanje mikroarhitektonskih podataka, za 32-bitne (x86) verzije sistema Windows.
    Više informacija potražite u okviru Bezbednosni savet 190013. Ovaj savet obuhvata CVE-2019-11091, CVE-2018-12126, CVE-2018-12127 i CVE-2018-12130. Koristite postavke registratora kao što je opisano u člancima Windows Client i Windows Server. (Ove postavke registratora su podrazumevano omogućene za izdanja OS Windows Client i OS Windows Server.)

  • Bezbednosne ispravke za Windows platformu i radne okvire za aplikacije, Windows Input i Composition, Windows Media, Windows Fundamentals, Windows jezgro, Windows potvrdu identiteta, Windows Datacenter umrežavanje, Windows skladištenje i sistem datoteka, mašinu za bazu podataka Microsoft JET i Windows server.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje

Kada instalirate ovu ispravku, možda ćete dobiti grešku kada otvorite ili koristite Toshiba Qosmio AV Center. Možda ćete dobiti i grešku u evidenciji događaja povezanu sa cryptnet.dll.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4516048.

 

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Preduslov:

Morate da instalirate ispravke navedene u nastavku i da ponovo pokrenete uređaj pre nego što instalirate najnoviju zbirnu ispravku. Instaliranje ovih ispravki povećava pouzdanost postupka ažuriranja i ublažava potencijalne probleme prilikom instaliranja zbirne ispravke.

  1. Servisna stek ispravka (SSU) od 12. marta 2019. godine (KB4490628). Da biste dobili zaseban paket za ovu SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update.

  2. Najnovija SHA-2 ispravka (KB4474419) objavljena 10. septembra 2019. Ako koristite Windows Update, najnovija ispravka SHA-2 će biti automatski ponuđena. Više informacija o SHA-2 ispravkama potražite u članku SHA-2 zahtevi za potpisivanje koda Windows i WSUS za godinu 2019..

  3. Najnovija SSU (KB4516655). Ako koristite Windows Update, automatski će vam biti ponuđena najnovija SSU. Da biste dobili zaseban paket za najnoviji SSU, potražite ga u Katalogu Microsoft Update.

 

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Ne

Pogledajte druge opcije u nastavku.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 7 servisni paket 1, Windows Server 2008 R2 servisni paket 1

Klasifikacija: bezbednosne ispravke

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za ispravku 4516033

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×