Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

11.4.2017.

Verzija:

verzija OS 10240.17354

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešen je problem koji je dovodio do neuspeha kopiranja datoteke, koja sadrži šifrovanje pomoću sistema šifrovanja datoteka (EFS), na deljenu lokaciju koja nije šifrovana pomoću EFS-a.

 • Rešen je problem zbog kog su računari sa omogućenom funkcijom CredentialGuard i pridruženi na Active Directory domene prosleđivali dva neuspela pokušaja prijavljivanja svaki put kada se navede pogrešna lozinka prilikom prijavljivanja zasnovanog na protokolu Kerberos. Prijavljivanja na Active Directory domene sa proizvoljno niskim pragovima blokiranja naloga možda će biti podložna neočekivanim blokiranjima naloga. Na primer, 2 prijavljivanja sa navođenjem netačne lozinke mogu dovesti do blokiranja naloga ako je prag blokiranja naloga podešen na 3 ili 4.

 • Rešen je problem koji onemogućava pokretanje prozora brisanja istorije pregledanja u programu Internet Explorer.

 • Rešeno je curenje memorije u pregledaču Internet Explorer prilikom hostovanja stranica sa ugrađenim grupama okvira koje učitavaju sadržaj iz više domena.

 • Rešeni su dodatni problemi sa informacijama o ažuriranim vremenskim zonama, ispravkama u bazi podataka imena pristupnih tačaka (APN) i u programu Internet Explorer.

 • Bezbednosne ispravke za mašinu za izvršavanje skripti, libjpeg biblioteku za obradu slika, Hyper-V, Win32k, upravljački program za fontove u komponenti Adobe Type Manager, Internet Explorer, Microsoft Edge, komponentu Graphics, .NET Framework, Lightweight Directory Access Protocol, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada i Windows OLE.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 • Informacije o zamenjenoj ispravci
  Ova ispravka zamenjuje ranije izdatu ispravku KB4016637.

 • Informacije o datotekama
  Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4015221. Ako prvi put instalirate ispravku za Windows 10, veličina paketa za x86 verziju je 505 MB, dok veličina paketa za x64 verziju iznosi 1104 MB.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×