Sadržaj
×

Datum izdavanja::

11.4.2017.

Verzija:

verzija OS 10240.17354

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešen je problem koji je dovodio do neuspeha kopiranja datoteke, koja sadrži šifrovanje pomoću sistema šifrovanja datoteka (EFS), na deljenu lokaciju koja nije šifrovana pomoću EFS-a.

 • Rešen je problem zbog kog su računari sa omogućenom funkcijom CredentialGuard i pridruženi na Active Directory domene prosleđivali dva neuspela pokušaja prijavljivanja svaki put kada se navede pogrešna lozinka prilikom prijavljivanja zasnovanog na protokolu Kerberos. Prijavljivanja na Active Directory domene sa proizvoljno niskim pragovima blokiranja naloga možda će biti podložna neočekivanim blokiranjima naloga. Na primer, 2 prijavljivanja sa navođenjem netačne lozinke mogu dovesti do blokiranja naloga ako je prag blokiranja naloga podešen na 3 ili 4.

 • Rešen je problem koji onemogućava pokretanje prozora brisanja istorije pregledanja u programu Internet Explorer.

 • Rešeno je curenje memorije u pregledaču Internet Explorer prilikom hostovanja stranica sa ugrađenim grupama okvira koje učitavaju sadržaj iz više domena.

 • Rešeni su dodatni problemi sa informacijama o ažuriranim vremenskim zonama, ispravkama u bazi podataka imena pristupnih tačaka (APN) i u programu Internet Explorer.

 • Bezbednosne ispravke za mašinu za izvršavanje skripti, libjpeg biblioteku za obradu slika, Hyper-V, Win32k, upravljački program za fontove u komponenti Adobe Type Manager, Internet Explorer, Microsoft Edge, komponentu Graphics, .NET Framework, Lightweight Directory Access Protocol, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada i Windows OLE.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 • Informacije o zamenjenoj ispravci
  Ova ispravka zamenjuje ranije izdatu ispravku KB4016637.

 • Informacije o datotekama
  Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4015221. Ako prvi put instalirate ispravku za Windows 10, veličina paketa za x86 verziju je 505 MB, dok veličina paketa za x64 verziju iznosi 1104 MB.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×