Srodne teme
×

Datum izdanja:

11.4.2017.

Verzija:

samo bezbednosna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka otklanja bezbednosne propuste u mašini za izvršavanje skripti, tehnologiji Hyper-V, libjpeg biblioteci za obradu slika, upravljačkom programu za fontove u komponenti Adobe Type Manager, Win32K, aplikacijama Microsoft Outlook i Internet Explorer, komponenti Graphics, Windows upravljačkom jezgru za zaštićeni režim rada i protokolu Lightweight Directory Access Protocol. Ova ispravka takođe omogućava otkrivanje generisanja procesora i statusa hardverske podrške kada računar pokušava da skenira ili preuzme ispravke putem usluge Windows Update.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje/rešenje

Ako računar koristi AMD Carrizo DDR4 procesor, instalacija ove ispravke će blokirati preuzimanje i instalaciju predstojećih ispravki za Windows.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4022722.

 

Preuzimanje ove ispravke

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Više informacija

  • Bezbednosne popravke koje su uključene u ovu samo bezbednosnu kvalitativnu ispravku – KB4015546, takođe su uključene u bezbednosnu mesečnu kvalitativnu zbirnu ispravku iz aprila 2017. – KB4015549. Ako instalirate ispravku KB4015546 ili KB4015549, ujedno ćete instalirati bezbednosne popravke koje su navedene ovde.

  • Ova samo bezbednosna kvalitativna ispravka ne sadrži bezbednosne popravke za Internet Explorer. Da biste preuzeli bezbednosne popravke za Internet Explorer, takođe bi trebalo da instalirate kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer – KB4014661. Imajte u vidu da bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka sadrži bezbednosne ispravke za Internet Explorer.

  • Ako koristite druge procese za upravljanje ažuriranjem, u koje ne spada Windows Update, i automatski odobrite sve klasifikacije bezbednosnih ispravki za primenu, primeniće se ova samo bezbednosna kvalitativna ispravka iz aprila 2017. – KB4015546, bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka iz aprila 2017. – KB4015549 i kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer – KB4014661. Preporučujemo da pregledate pravila za primenu ispravki da biste se uverili da su primenjene željene ispravke.

  • Ova samo bezbednosna kvalitativna ispravka nije primenljiva za instalaciju na računaru na kome je već instalirana bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka ili preliminarna verzija mesečne kvalitativne zbirne ispravke iz aprila 2017. (ili kasnijeg meseca), jer ove ispravke sadrže sve bezbednosne popravke koje su uključene u ovu samo bezbednosnu kvalitativnu ispravku.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×