Sadržaj
×

Datum izdavanja::

11.4.2017.

Verzija:

mesečna zbirna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4012218 (koja je objavljena 21. marta 2017) i koja takođe otklanja sledeće:

Bezbednosne ispravke za Windows mašinu za izvršavanje skripti, Hyper-V, libjpeg biblioteku za obradu slika, upravljački program za fontove u komponenti Adobe Type Manager, Win32K, Microsoft Outlook, Internet Explorer, komponentu Graphics, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada i Lightweight Directory Access Protocol.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje/rešenje

Ako računar koristi AMD Carrizo DDR4 procesor, instalacija ove ispravke će blokirati preuzimanje i instalaciju predstojećih ispravki za Windows.

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4022719.

 

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokacijuKataloga Microsoft Update.

Više informacija

  • Bezbednosne popravke koje su navedene u odeljku „Rezime“ u okviru bezbednosne mesečne kvalitativne zbirne ispravke 4015549 takođe su uključene u samo bezbednosnu kvalitativnu ispravku iz aprila 2017. – 4015546, sa izuzetkom bezbednosnih popravki za Internet Explorer, koje su umesto toga uključene u kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer – KB4014661. Ako instalirate ovu bezbednosnu mesečnu kvalitativnu zbirnu ispravku iz marta 2017. ili kombinaciju samo bezbednosne kvalitativne ispravke iz marta 2017. i kumulativne bezbednosne ispravke za Internet Explorer, ujedno ćete instalirati sve bezbednosne popravke navedene ovde.

  • Ova bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka takođe sadrži poboljšanja i popravke iz prethodnih mesečnih zbirnih ispravki. Ako koristite druge procese za upravljanje ažuriranjem, u koje ne spada Windows Update, i automatski odobrite sve klasifikacije bezbednosnih ispravki za primenu, primeniće se samo bezbednosna kvalitativna ispravka iz aprila 2017. – 4015546, bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka iz aprila 2017. – 4015549 i kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer – KB4014661. Preporučujemo da pregledate pravila za primenu ispravki da biste se uverili da su primenjene željene ispravke.


Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×