11. april 2017. – KB4015551 (mesečna zbirna ispravka)

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Datum izdavanja::

Verzija:

11.4.2017.

mesečna zbirna ispravka

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja i popravke koje su bile obuhvaćene ispravkom KB4012220 (koja je objavljena 21. marta 2017.) i takođe otklanja bezbednosne propuste u programu Internet Explorer, mašini za izvršavanja skripti, Hyper-V, Win32K, upravljačkom programu za fontove u komponenti Adobe Type Manager, aplikaciji Microsoft Outlook, komponenti Graphics, protokolu Lightweight Directory Access Protocol i Windows OLE-u.

Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Više informacija

  • Bezbednosne popravke koje su navedene u okviru bezbednosne mesečne kvalitativne zbirne ispravke 4015551 takođe su uključene u samo bezbednosnu kvalitativnu ispravku za april 2017. – 4015548, sa izuzetkom bezbednosnih popravki za Internet Explorer, koje su umesto toga uključene u kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer – KB4014661. Ako instalirate ovu bezbednosnu mesečnu kvalitativnu zbirnu ispravku ili kombinaciju samo bezbednosne kvalitativne ispravke i kumulativne bezbednosne ispravke za Internet Explorer, ujedno ćete instalirati sve bezbednosne popravke navedene ovde. Ova bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka takođe sadrži poboljšanja i popravke iz prethodnih mesečnih zbirnih ispravki.

  • Ako koristite druge procese za upravljanje ažuriranjem, u koje ne spada Windows Update, i automatski odobrite sve klasifikacije bezbednosnih ispravki za primenu, primeniće se bezbednosna mesečna kvalitativna zbirna ispravka iz aprila 2017. – 4015551, samo bezbednosna kvalitativna ispravka iz aprila 2017. – 4015548 i kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer – KB4014661. Preporučujemo da pregledate pravila za primenu ispravki da biste se uverili da su primenjene željene ispravke.


Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×