11. jul 2017 – KB4025338 (verzija OS 10240.17488)

Datum izdavanja::

Verzija:

11.7.2017.

verzija OS 10240.17488

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešen je problem koji se prvi put javio u ispravci KB4032695 zbog kog se događalo da se Internet Explorer 11 neočekivano zatvori kada posetite određene veb lokacije.

 • Rešen je problem sa prilagođenim podrazumevanim pridruživanjima koja se ne primenjuju pravilno u nekim scenarijima nadogradnji ili uspostavljanja početnih vrednosti.

 • Rešen je problem u programu Internet Explorer 11 gde bi tekstualni čvor vraćen iz objekta DOMParser bio neispravan kada je objekat MutationObserver za podređenu listu i podstablo bio aktivan.

 • Rešen je problem u programu Internet Explorer 11 gde bi dolazilo do otkazivanja rada u ograničenim scenarijima dok se koristi funkcija za pronalaženje (Ctrl+F).

 • Rešen je problem zbog kog događaj onhashchange ne uspeva da se pokrene kada se pomerate kroz neke hešovane URL adrese u programu Internet Explorer 11.

 • Rešen je problem zbog kog se NewWindow3 rukovalac događajima nikada ne naziva u upravljanoj WebBrowser klasi komponente .NET 4.6.

 • Rešen je problem koji može da dovede do treperenja kursora kada zadržite pokazivač iznad opcije iskačućeg menija u programima Internet Explorer 11 i Microsoft Edge.

 • Rešen je problem zbog kog Internet Explorer 11 prestaje da se odaziva kada korisnik klikne u zaglavlje prazne kolone, a zatim brzo pritisne SHIFT i dvaput klikne.

 • Rešen je problem zbog kog Internet Explorer 11 prestaje sa radom sa određenim pomoćnim objektima pregledača nakon julskih ispravki za Internet Explorer.

 • Rešen je problem zbog kog određeni elementi (unosa ili izbora) ne mogu da budu aktivni ciljevi nijedne radnje u programu Internet Explorer 11. Ovo se događa nakon uklanjanja umetnutih okvira koji sadrže kursor unutar određenih elemenata (unosa ili izbora), a zatim dodavanja novih umetnutih okvira.

 • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer 11, Microsoft Scripting Engine, Microsoft Edge, Windows Search, Windows ljusku, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, komponentu Microsoft Graphics, jezgro operativnog sistema Windows, .NET Framework, Windows virtuelizaciju, Windows Server, Windows Storage i sisteme datoteka, umrežavanje centra podataka, Microsoft NTFS, ASP.NET i Microsoft PowerShell.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Više informacija

Važno

 • Nakon instalacije bezbednosnih ispravki za CVE-2017-8563, administratori moraju da podese ključ registratora LdapEnforceChannelBinding da omogućili popravku za CVE. Više informacija o podešavanju ključa registratora potražite u članku Microsoft baze znanja 4034879.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4025338.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×