Sadržaj
×

Datum izdanja:

11.7.2017.

Verzija:

verzija OS 15063.483

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

 • Rešen je problem koji se prvi put javio u ispravci KB4022716zbog kog se događalo da se Internet Explorer 11 neočekivano zatvori kada posetite određene veb lokacije.

 • Rešen je problem sa poboljšanjem MediaCreationTool.exe podrške za Setup Tourniquet scenarijima.

 • Rešen je problem sa datotekom CoreMessaging.dll zbog koje 32-bitne aplikacije mogu da otkažu u 64-bitnoj verziji Windows OS.

 • Rešen je problem zbog kog bi Visual Studio ili WPF aplikacija neočekivano prestala sa radom (prestala da reaguje, nakon čega bi otkazala) kada bi se pokrenula na olovci i/ili računaru sa Windows 10 ispravkom za kreativne na kom je omogućena kontrola dodirom.

 • Rešen je problem zbog kog sistem otkazuje kada se određeni USB uređaji isključe dok je sistem u stanju spavanja.

 • Rešeni su problemi sa položajem ekrana koji blokira nakon prelaska kod zatvaranja i otvaranja poklopca.

 • Rešen je problem zbog kog bi .jpx i .jbig2 slike prestale da se prikazuju u PDF datotekama.

 • Rešen je problem zbog kog korisnici ne mogu da napreduju do Administratora putem dijaloga za kontrolu korisničkog naloga (UAC) kada koriste pametnu karticu.

 • Rešen je problem zbog kog se prilikom unosa pomoću funkcije korejskog rukopisa greškom ispušta poslednji znak reči ili premešta u sledeći red.

 • Rešen je problem sa stanjem trke između App-V upravljača kataloga i usluge rominga profila. Nov ključ registratora je dostupan za kontrolisanje perioda čekanja za App-V upravljača kataloga, što omogućava svim uslugama rominga profila nezavisnog proizvođača da se dovrše.

 • Rešen je problem zbog kog se kontrole u Win32 aplikacijama povremeno pravilno ne prikazuju kada se pokrenu iz skripta odjavljivanja pomoću smernice „pokreni skripte isključivanja tako da se vide”, što je opisano u članku https://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms811629.aspx.

 • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Windows Search, jezgro operativnog sistema Windows, Windows ljusku, Microsoft Scripting Engine, Windows virtuelizaciju, umrežavanje centra podataka, Windows Server, Windows Storage i sisteme datoteka, komponentu Microsoft Graphics, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, ASP.NET, Microsoft PowerShell i .NET Framework.

 • Rešen je problem zbog kog su NTFS proređene datoteke neočekivano skraćene (funkcija „Deduplikacija podataka“ koristi NTFS proređene datoteke – kao rezultat toga, može doći do neočekivanog oštećenja dedupliranih datoteka). Takođe, ažurirani chkdsk da bi se otkrilo koje su datoteke oštećene.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Više informacija

Važno

 • Nakon instalacije bezbednosnih ispravki za CVE-2017-8563, administratori moraju da podese ključ registratora LdapEnforceChannelBinding da omogućili popravku za CVE. Više informacija o podešavanju ključa registratora potražite u članku Microsoft baze znanja 4034879.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptom

Zaobilazno rešenje / smanjenje zaostatka

Ako niste instalirali najnoviju verziju paketa Comodo Internet Security, ovaj Windows Update neće biti automatski ponuđen na vašem uređaju.

Comodo je upoznat sa problemima nekompatibilnosti sa prethodnim verzijama paketa Comodo Internet Security. Dodatne informacije potražite u članku ovde ili obratite se dobavljaču Comodo.

Napomena: Ne preporučujemo da deinstalirate Windows bezbednosne ispravke.

Proizvodi nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvode kompanije koje su nezavisne od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, podrazumevanu ili neku drugu, za performanse ili pouzdanost ovih proizvoda.

Instalacija ove ispravke KB (4025342) može da promeni češki i arapski jezik u engleski u pregledaču Microsoft Edge i drugim aplikacijama.

Microsoft radi na rešenju problema i obezbediće ispravku u predstojećem izdanju.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4025342.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×