Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Datum izdanja:

11.7.2017.

Verzija:

verzija OS 10586.1007

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem koji se prvi put javio u ispravci KB4032693 zbog kog se događalo da se Internet Explorer 11 neočekivano zatvori kada posetite određene veb lokacije.

  • Rešen je problem zbog kog bi .jpx i .jbig2 slike prestale da se prikazuju u PDF datotekama.

  • Rešen je problem u programu Internet Explorer 11 gde bi tekstualni čvor vraćen iz objekta DOMParser bio neispravan kada je objekat MutationObserver za podređenu listu i podstablo bio aktivan.

  • Rešen je problem koji bi sprečavao upisani uređaj da se sinhronizuje sa MDM serverom nakon gubitka napajanja ili iznenadnog isključivanja uređaja.

  • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer 11, Microsoft Scripting Engine, Microsoft Edge, Windows Search, Windows ljusku, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, komponentu Microsoft Graphics, jezgro operativnog sistema Windows, .NET Framework, Windows virtuelizaciju, Windows Server, Windows Storage i sisteme datoteka, umrežavanje centra podataka, Microsoft NTFS, ASP.NET i Microsoft PowerShell.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4025344.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×