Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

11.7.2017.

Verzija:

verzija OS 10586.1007

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ovoj ispravci nije uvedena nijedna nova funkcija operativnog sistema. U ključne promene spadaju:

  • Rešen je problem koji se prvi put javio u ispravci KB4032693 zbog kog se događalo da se Internet Explorer 11 neočekivano zatvori kada posetite određene veb lokacije.

  • Rešen je problem zbog kog bi .jpx i .jbig2 slike prestale da se prikazuju u PDF datotekama.

  • Rešen je problem u programu Internet Explorer 11 gde bi tekstualni čvor vraćen iz objekta DOMParser bio neispravan kada je objekat MutationObserver za podređenu listu i podstablo bio aktivan.

  • Rešen je problem koji bi sprečavao upisani uređaj da se sinhronizuje sa MDM serverom nakon gubitka napajanja ili iznenadnog isključivanja uređaja.

  • Bezbednosne ispravke za Internet Explorer 11, Microsoft Scripting Engine, Microsoft Edge, Windows Search, Windows ljusku, Windows upravljačke programe za zaštićeni režim rada, komponentu Microsoft Graphics, jezgro operativnog sistema Windows, .NET Framework, Windows virtuelizaciju, Windows Server, Windows Storage i sisteme datoteka, umrežavanje centra podataka, Microsoft NTFS, ASP.NET i Microsoft PowerShell.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat sa bilo kakvim problemima u ovoj ispravci.

Preuzimanje ove ispravke

Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update. Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

 

Informacije o datotekama

Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4025344.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×